Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Koffie drinken in Lombok

Gevestigd tussen kleine winkels, kappers, stomerijen, bakkers en woningen vind je een minimalistisch ingerichte koffietent. In het kleurrijke, diverse Lombok kun je voor een lekkere kop koffie terecht bij Koffie & Ik: een aangename verrassing!

Taart op het terras

Koffie & Ik zit buiten het centrum van de stad. Voor mij eigenlijk iets te ver weg, maar toch een fietstocht waard. Ze serveren namelijk heerlijke koffie en thee met taart en koekjes. Aan de voorkant is een klein maar gezellig terras dat met mooi weer meteen vol zit. Het interieur is minimalistisch en fris met een Scandinavische touch.

Fijne werkplek en lunchspot

Koffie & Ik is ook een fijne plek om te werken. Gratis wifi is altijd een prima USP, toch? Maar als je bergen werk wilt verzetten kun je beter vroeg voor de deur staan, want rond lunchtijd bruist het van de Lombokse locals. Lekkers en koffie voor thuis kun je in het winkeltje kopen.

Adres: Vleutenseweg 169
Google map
Facebook

Foto’s door Michaela van New Life Beginning 

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!