Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

High Beer Beer and Barrels Oudegracht Explore Utrecht-8

High Beer! Gezellig borrelen met happen van de grill en ambachtelijke bieren

Deel bericht:

Foodpairing met bier is tegenwoordig een trend! En dus werd het tijd voor een stoere variant van de high tea en high wine. En tadaa! Daar heb je de High Beer! Bij Beers & Barrels kun je borrelen met zes speciaal gebrouwen bieren. Hierbij wordt een plank met lekkernijen van de green egg geserveerd.

Stevige happen en ambachtelijk gebrouwen bieren

In combinatie met de zes bieren wordt er een plank met heerlijke bites geserveerd. Pittige kippenvleugels, zoete spareribs, stevige worstjes, brood met dip, gegrilde paprika, nacho’s en pulled pork sieren de hapjes plank. Alles wordt klaar gemaakt in de green egg. Het vlees is heerlijk mals en wordt goed op smaak gebracht met kruiden. De fall-of-the-bone ribs zijn zoet en mals, wat goed past bij een donker biertje zoals de Estrella Damm Daura. En de pittigheid van de kippenvleugels kun je prima wegspoelen met de frisse Mongozo.

Ambachtelijk gebrouwen bieren

Tijdens de High Beer kregen we alleen glutenvrije bieren te proeven. Maar de High Beer is natuurlijk ook mogelijk met speciaal gebrouwen (non-glutenvrije) bieren.

De crew neemt de tijd om tijdens de High Beer, gasten uitleg te geven over de heerlijke biertjes die worden geserveerd. De Estrella Damm Daura, het meest bekroonde glutenvrije bier ter wereld, is een zacht en fris pilsener. En mijn favoriet van de middag! De Mongozo Premium Pilsener, is het eerste biologische, glutenvrije en fair trade pils. Door de zachte maar licht bittere smaak is de Mongozo een heerlijk doordrink bier. De Punk IPA Pale van Brewdog is een bruin maar fruitig bier met de bitterheid van hop. Maar we hebben nog veel meer geproefd!

Ook aan de High Beer?

Een middagje in de koele werfkelder van Beers & Barrels is zeker een aanrader. Geniet van de laidback vibes, lekkere happen van de grill en goed geselecteerde bieren.

De High Beer bij Beers & Barrels, is elke dag te reserveren vanaf zes personen. Heb je speciale dieetwensen of allergieën? Geef dit dan tijdelijk door zodat Beers & Barrels een aangepast menu kan verzorgen. De High Beer is volledig glutenvrij te reserveren. Voor €24,50 per persoon heb je de standaard High Beer.  Met BBQ chicken of B&B burger extra kost de High Beer €37,50 per persoon.

Oudegracht 125 | beersbarrels.nl| openingstijden van 16.00 tot laat

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en toffe hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook.

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram