Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Fine dining restaurants bezorgen aan huis

Fine dining restaurants aan huis | 11x ultieme restaurant ervaring thuis

Deel bericht:

Dineren in Utrecht, en de rest van het land, hebben we lang moeten uitstellen. Maar ik vermoed ook als de horeca open mag, het thuis dineren een blijvertje is. De restaurants komen naar je toe en dat is waarvan je nu júíst kunt genieten. Vier speciale gelegenheden en geniet van geluksmomenten, door een heerlijk luxe diner box thuis te laten bezorgen. Deze fine dining restaurants bezorgen aan huis in Utrecht. Maar je kunt ook het menu afhalen op locatie.

11x toprestaurants die thuisbezorgen in (provincie) Utrecht

Restaurant Céline | Culinair genieten

Ik begin deze lijst met ‘fine dining restaurants die aan huis bezorgen’ met Restaurant Céline, gevestigd op het monumentale Fort Jutphaas. De eigenaren ‘Stephanie en Martijn’ hebben de deuren gesloten, maar blijven niet stil zitten. Ook Restaurant Céline stelt elke week een speciaal menu samen voor de thuisblijvers. Op de website of op social media wordt het menu voor bestelling bekend gemaakt. Heb je zin om een avondje uit te pakken, bestel dan een volledig diner via de website voor thuis. Geen passende wijnen in huis? Geen zorgen, want ook dat kun je gerust overlaten aan Céline. Très chic dineren, maar dan thuis.

Adres: Fort Jutphaas 3
3439 LX Nieuwegein
Telefoonnummer: 030-6031708
E-mail: info@restaurantceline.nl
Bestel via: restaurantceline.nl

WT Urban Kitchen & Fico | Culinaire verwennerij aan huis

WT Urban Kitchen en Fico slaan de handen in een en hebben samen een diner box voor twee personen. Het beste van de twee keukens komen samen op jouw eettafel. De gerechten zijn niet een streling voor het oog maar ook de smaakpapillen. Probeer het thuis, maar zo mooi uit te serveren. Het 4-gangen diner, ook vegetarisch, kun je online bestellen. Én je kunt ook bijpassende wijnen laten bezorgen. Wil je iets anders dan een diner box, probeer dan de wijnproeverij. De sommelier zoekt de beste wijnen uit voor een online proeverij met zes wijnen en bijpassende amuses.

WT Urban Kitchen en Fico
Adres: Heuveloord 25a
Telefoonnummer: 030-3031216
Email: info@wturbankitchen.nl
Bestel via wturbankitchen.nl/bestellen

De Zusters | Culinaire boxen

De rust is wedergekeerd in de priorij waar Restaurant De Zusters is gevestigd. Even geen gasten, maar de chefs zijn nog wel druk bezig in de keuken. Want hier worden verschillende boxen klaargemaakt voor thuis. De Zusters zetten het concept voort en bieden een mooi driegangenmenu box aan die je kunt bestellen. De box bestaat uit gerechten bereid met lokale producten. Bij de box krijg je instructies van de chef. Wat denk je van comfort food op hoog niveau? De favoriete burger van de crew staat ook op het menu. De burger bestaat uit een briochebol van Bakkerij Broei uit Utrecht, met daarop een korean style kip- of oesterzwamburger met een pittige rode saus, coleslaw, huisgemaakte kimchi en augurk. Ja, die wil je proeven! Treed in de wereld van verbeelding van De Zusters en bestel een beleving voor thuis.

De Zusters
Adres: Diependaalsedijk 17
E-mail: info@dezusters.nl
Bestellen via: dezusters.nl/dinerbox

Florent | Franse verwennerij

Verstopt achter de Springweg, aan het Visschersplein 75 is Florent gevestigd. Uit het oog, en soms een beetje uit het hart. Dus is het tijd om kennis te maken met de Franse keuken van Florent. Op het menu? Het wekelijkse Vive la Fête een wekelijks wisselend driegangenmenu, geïnspireerd op de Franse bistrokeuken. Te bestellen vanaf donderdag tot en met zondag. Je kunt bij Florent ook het menu afhalen, weet je meteen waar het restaurant is gevestigd. Goed om te weten voor als de horeca weer open mag.

Florent
Adres: Visschersplein 75
Email: utrecht@restaurant-florent.nl
Telefoon: 030 233 3008
Bestel via: restaurant-florent.nl/takeaway

Madeleine | Klassiek frans

Het is heerlijk genieten bij Madeleine gevestigd aan het altijd gezellige ’t Wed. Een uitgebreid diner afhalen of laten bezorgen is dan ook een feestje. De gerechten zijn geïnspireerd op de Franse keuken. En je kunt zelf een menu samenstellen of juist voor losse gerechten kiezen. Ook uit te breiden met lekkers van naastgelegen Sea Salt Saloon. Een tip van mij: sluit het diner af met de verse gebakken madeleines van Madeleine. Goddelijk! De kop koffie kun je zelf wel zetten. Wil je wat extra verwennerij boek dan een staycation bij hotel Beijers of Cozy Pillow. Het restaurant verzorgd het diner voor de gasten van deze hotels. En maakt dus een avondje weg in eigen stadsie tot een ware beleving.

Madeleine
Adres: Wed 3a
Email: info@madeleineutrecht.nl
Bestel via: madeleine-utrecht.nl

HFSLG Bar & Bistro luxe diner box

Wil je een tafel vol lekkernijen? Dan kun je het beste de shared dining box van restaurant HFSLG bestellen. Al weet ik niet zeker of je de inhoud van deze box wel wil delen. De box voor thuis bestaat uit zes gerechtjes. En is uit te breiden met nog meer lekkers, speciaal geselecteerde bieren en wijnen. Klink als een feestje voor thuis. Je kunt bestellen van donderdag tot en met zaterdag. Borrel aan huis? Dat kan ook met de shared dining box van De Hoefslag.

Restaurant De Hoefslag
Adres: Vossenlaan 28
Email: info@hfslg.nl
Telefoon: 030 225 1051
Bestel via: bestellen/de-hoefslag

Ruby Rose | Ruby dining experience

Ja, ook Ruby Rose is druk met bezorgen! Ruby Rose was nog maar kort open, voor de totale lockdown in Nederland. Maar in die korte tijd hadden al veel Utrechters een vaste plek aan de bar. Dus mooi nieuws dat alle Ruby Rose fans al maanden thuis hun eigen dining experience hebben kunnen creëren. De diner-box bestaat uit twee hoofdgerechten (twee personen). Het pakket is uit te breiden met een goed fles wijn. Zo heb je alles in huis voor een fantastisch diner thuis.

Ruby Rose
Adres: Korte Jansstraat 23, 3512 GM Utrecht
Bestel via: rubyrose-utrecht.nl/bestellen

Restaurant Bentinck | Fine dining aan huis uit Amerongen

Bentinck at home! Waarom ook niet want het menu van deze parel in Amerongen is zeker het bestellen waard. Op vrijdag, zaterdag en zondag kun je genieten van een 3 of 4-gangenmenu thuis. Maar eerlijk het terras van Bentinck is misschien toch wel leuker. Kun je de moestuin met eigen ogen zien. Hier haalt de chef ingrediënten voor de gerechten vandaan. En je kunt het combineren met een mooie wandeling op de Utrechtse Heuvelrug. Maak eerst kennis met Bentinck thuis en laat je verleiden tot een bezoek aan het restaurant in de oude paardenstallen van het kasteel.

Bentinck
Adres: Drostestraat 12,
Email: info@restaurantbentinck.nl
Telefoonnummer: (0)343 20 60 02
Bestel via: restaurantbentinck.nl

Restaurant De Goedheyd | Op niveau thuis dineren

Thuis uiteten doe je met Restaurant De Goedheyd! Wil je uitpakken en thuis een ultieme fancy diner ervaren? Bestel dan Restaurant Goedheyd aan huis voor een verrassingsavond. Op vaste dagen in de week kun je genieten van een 4-, 5- of 6-gangenmenu. Bestel op tijd zodat je op dezelfde dag nog kunt genieten van het menu. Hier kun je het menu bekijken en het lekkers dat je nog kunt toevoegen. Fles huis cava misschien?

De Goedheyd
Adres: Hamburgerstraat 17
Bestel via: www.degoedheyd.nl

Concours | neemt je mee op reis

Concours, gevestigd aan de Biltstraat, mag in dit lijstje niet ontbreken. Het restaurant werkt met seizoen gebonden producten, die zorgen voor een pure smaaksensaties. Het menu is gebaseerd op gerechten met wereldse smaken. Waardoor je continue wordt verrast. Creativiteit staat voorop bij Concours en dat is wat het restaurant zo bijzonder maakt. Durf jij het aan? Kom uit de dagelijkse sleur en laat je verrassen door smaken uit andere werelden op je bord.

Concours
Adres: Biltstraat 20
E-mail: info@restaurantconcours.nl
Bestel via: restaurantconcours.nl

Hemel & Aarde | Ode aan de seizoenen

Er is meer tussen hemel & aarde en dat ervaar je met het diner box van het restaurant. Ik zou het bijna ‘een ode aan het leven’ willen noemen. Het avontuur begint al met de luxe verpakking: een cadeautje om te ontvangen of om op te halen. Het restaurant biedt een viergangendiner box, uit te breiden naar 6-gangen. Ook in een vegetarisch variant te bestellen. De box is uit te breiden met seizoen biertjes, cocktails of speciaal geselecteerde wijnen. Vier het leven met de luxe diner box van Hemel & Aarde. Jouw smaakpapillen zullen dankbaar zijn voor deze culinaire verwennerij. Een topper om de lijst ‘fine dining restaurants aan huis’ mee af te sluiten.

Hemel & Aarde
Adres: Keistraat 8
Email: info@hemel-aarde.nl
Telefoonnummer: 030 88 04 500
Bestel via:hemel-aarde.nl

Nog meer fine dining restaurants aan huis in Utrecht? Met deze thuisbezorg tips moet het wel lukken.

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram