Explore UtrechtOnze Utrecht, Jouw avontuur

cornelis explore utrecht 2a

Cornelis Coffee, Food & a Room

Deel bericht:

Cornelis coffee, food & a room is gevestigd in een oud kruidenierswinkeltje op de Maliestraat in Utrecht Oost. Cornelis is de ‘newbie’ onder de koffie / lunch tentjes en een leuke toevoeging op het aanbod in de wijk. Het monumentale geveltje staat er prachtig bij en zodra je de zaak binnen stapt voel je het enthousiasme van de eigenaren. Achter de grote toonbank hangt het menu. Super veel keus dus je moet wel terug blijven komen.

Fijn hangen bij Cornelis

Neem plaats aan de grote tafel, een van de tafeltjes voor de toonbank, op de bank of op de gezellige veranda met kussens. Zoals bij een goede kruidenierszaak van vroeger worden er bij Cornelis ook fijne biologische producten, met een verhaal, verkocht. Ik ben al vaker bij Cornelis op bezoek geweest en alle keren zijn uitstekend bevallen. De koffie en chai tea die we hadden besteld waren lekker. Ik raad je aan om ook te blijven lunchen!

Slapen in het koetshuis

Bij Cornelis kun je ook blijven slapen, achter in het verbouwde koetshuis met keuken en stadstuin. Klinkt toch helemaal geweldig?! Jammer dat ik zelf al een leuk huisje heb in Utrecht, anders zou ik het wel weten.

Cornelis Bed and Breakfast Explore Utrecht 2

Foto’s: Susanne Sterkenburg

Adres: Maliestraat 16
Google map
Facebook

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram