Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Rechtbank Ontbijt Explore Utrecht 2

Brunchen in Utrecht | 5x leuke brunch spots

Deel bericht:

Lekker brunchen hoeft wat mij betreft niet alleen in het weekend, maar kan iedere dag! Gelukkig zijn er meer dan genoeg plekken in Utrecht om neer te strijken voor een lekkere brunch. Ben je op zoek naar een leuke plek voor een brunch in Utrecht? Ik heb de vijf tofste locaties voor je op een rij gezet!

Brunchen in Utrecht

Florent (gesloten)

Florent is één van de verborgen pareltjes, weggestopt in een rustig hoekje van de Zadelstraat. Ze hebben een fantastisch, klassiek brunch menu: denk aan Mimosas, Eggs Benedict en Wafels. Bij Florent kun je genieten van een goede brunch in een mooie setting. Mocht je niet zo van brunchen houden – wat ik me niet kan voorstellen – , dan kun je hier ook heerlijk dineren. Dus in alle gevallen een topper voor op het lijstje!

Visschersplein 75 | Lees hier de gehele blog over Florent.

Ted’s all day brunch

De eerste officiële brunch spot in Utrecht: Ted’s! Het concept is komen overwaaien vanuit Amsterdam, maar dat is ze vergeven. Wie kent Ted’s nou niet? Alleen een zoekopdracht op Instagram levert een hoop mooie plaatjes op van de lekkere gerechten die je bij Ted’s kunt bestellen. Hier kun je 7 dagen per week de hele dag door brunchen. Mocht je om 14.00 nog zin hebben om bij Ted’s te komen brunchen, kan je nog steeds hun signature Eggs Benedict bestellen. Zo zien wij het graag! Voor een bezoekje aan Ted’s kun je dus lekker uitslapen.

Lichte Gaard 8 | Lees hier de gehele blog over Ted’s.

The Streetfoodclub

Wie kent hem intussen niet.. de nieuwe toffe spot in de oude Broers: The Streetfood club. Dé place to be voor cocktails, een goed diner, maar ook voor een overheerlijke brunch! De brunchkaart staat vol lekkers uit verschillende werelddelen. Keuze genoeg dus. Zo kun je o.a. kiezen voor een NY style blueberry cheesecake en een frozen yoghurt bowl. Ik zou zeggen: Let’s check it out!

Janskerkhof 9 | Lees hier de gehele blog over The Streetfood club.

Loaded (gesloten)

Onlangs opende Loaded haar deuren als echte smaakmaker voor een goede brunch. Let op! Keuzestress kan ontstaan door alle verleidelijke ontbijt/brunch gerechtjes die op de kaart staan en geïnspireerd zijn door streetfood. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor bowls en havermout, Amerikaanse chicken & waffels, garnaal po’boy of kimchi frietjes. Voor ieder wat wils!

Amsterdamsestraatweg 54 | Lees hier de gehele blog over Loaded

Frenchie Café (nieuw café, zelfde concept)

Nog zo’n geweldige nieuwe hotspot in het centrum van Utrecht. O jawel! Frenchie is neergestreken in Utrecht. Van over the top milkshakes tot heerlijke American pancakes, deze spot is voor de insta-ladies onder ons een must-see!

Lange Nieuwstraat 21

Foto’s:  Susanne Sterkenburg, Dainahara Polonia & Lars Verkroost (The Streetfood Club)

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram