Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Brauhaus Westerkade Explore Utrecht 1

Brauhaus aan de Westerkade | Utrecht

Deel bericht:

Brauhaus koffiefilterbar van Utrecht

De mannen van Koffie Leute parkeerde even de mobiele koffiebar, waarmee ze op festivals en evenementen staan, om neer te strijken aan de Westerkade. Brauhaus is onderdeel van een DRUK, een hub van creatievelingen. Na maanden hard werken gingen de deuren van het Brauhaus in februari open voor alle koffieliefhebbers in Utrecht en omstreken. Vanaf het begin is het Brauhaus een hit aan de Westerkade. En dus de spot om even langs te droppen voor een bakkie filterkoffie.

Meer dan alleen koffie

Het Brauhaus heeft meer te bieden dan alleen filterkoffie. Voor de thee liefhebbers onder ons is er ook een goede theecollectie, met smaken zoals Russische zwarte thee. En natuurlijk genoeg sapjes op voorraad. Ook aan de zoetekauw is gedacht, de homemade baksels staan klaar op de counter. En zondag is het wentelteefjes dag, de zoete geur komt je tegemoet vanaf het begin van de straat. Dus genoeg reden om even te buurten op de Westerkade.

Huiskamer van de buurt

Het keuken en woonkamer concept van het Brauhaus is geslaagd. Terwijl de bezoekers fijn plaatsnemen in de mooi ingerichte woonkamer gaat men aan de slag met de bestelling. De woonkamer is hip en huiselijk. Het fel blauwe behang, tegenover de houten bruine vloer en gekleurde karpetten geeft een fris gevoel. De boekenkast is goed gevuld en de spelletjes liggen klaar. Even thuiswerken bij het Brauhaus is ook prima te doen, voor de koffie wordt gezorgd. Je kunt zelfs een spelletje spelen op de vintage Nintendo.

Tot ziens aan de Westerkade!

Adres: Westerkade 30
Google maps
Facebook Pagina 

Photo credits – Michaela – The new life beginning

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram