Explore UtrechtOnze Utrecht, Jouw avontuur

Behind Bars Cocktail bar Explore Utrecht 2

Behind Bars | Cocktails aan de Hamburgerstraat

Deel bericht:

Cocktails aan de Hamburgerstraat 

Eindelijk! Behind Bars, de eerste cocktailbar van Utrecht, aan de Hamburgerstraat is open. Eerste cocktailbar? Ja! Er zijn natuurlijk genoeg restaurants waar je een lekkere cocktail kan drinken maar: nu heeft Utrecht dus ook een cocktailbar. Een cocktailbar met award-winning cocktails op het menu. Awesome!

Het niet zo aantrekkelijke (we houden ons in) Café Le Carafon is omgetoverd tot een toffe plek voor cocktail-liefhebbers. De heren kiezen niet voor standaard maar importeren zelf speciale dranken voor de zaak. De ingrediënten voor de lekkere creaties zijn zoveel mogelijk ‘homemade’ en dat geeft een boost aan de kwaliteit van de cocktail. Cocktails drinken bij Behind Bars is dus een beleving.

Klassiekers en eigen creaties

Op het menu staan naast een enkele klassiekers vooral veel eigen creaties. En dus ook de cocktails waarmee de heren prijzen hebben gewonnen. Maar ook bier (op fles), speciale limonade, sapjes en ook gewoon cola. Genoeg keus voor als je niet aan de cocktails wilt. Iets wat ik me haast niet kan voorstellen. Bestelling buiten de kaart proberen? Ook mogelijk. En dit allemaal op steenworp afstand van mijn huis. Gevaarlijk!

ps: op mijn ‘to drink’ lijstje staat de Gin Basil Smash (komt vast door de truffelolie ;-))

Adres: Hamburgerstraat 14
Google map
Website

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram