Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Anne & Max Explore Utrecht 1

Anne & Max – De Huiskamer van de Donkere Gaard

Deel bericht:

Anne & Max, gevestigd op de Donkere Gaard, is een van mijn favoriete plekken in Utrecht. Afspreken met vriendinnen voor een kop thee en een praatje. Snel bij de counter een koffie to go halen en door naar je afspraak. Een middagje achter de computer bloggen en lunchen. En het is prima toeven voor de open haard met een boekje of tijdschrift bij de huiskamer van de Donkere Gaard.

De inrichting is modern maar warm, door het gebruik van donker hout, bruine tinten, hier en daar wat groene accenten en warm licht. Op de muren zijn leuke en grappige teksten geschreven. Ook de mokken, in de kast, met tekst zijn leuk om thuis te gebruiken. Het restaurant heeft een huiskamergevoel, vooral de ruimte bij de open haard. Het pand was eerst een studentenhuis, maar daar is gelukkig niets meer van te zien.

Lekker uitgebreid ontbijten, lunchen of borrelen

Op de kaart staan broodjes, clubsandwiches, verse sap, thee, koffie en meer. Maar aan de zoetekauw is ook gedacht, de taartjes vullen de toonbank. De fitgirl of fitboy kan ook met een gerust hart naar Anne & Max want men heeft ook raw bars met lekkere kruidenthee. Bij Anne & Max kun je ook ontbijten met iets zoets, hartigs of met muesli en fruit. In de avond kun je bestellen van de borrelkaart en vergeet het wijntje niet. De crew is zeer enthousiast en vriendelijk, leuk om te zien. Genoeg redenen om eens langs te gaan! En je kunt ook een beetje Anne & Max mee naar huis nemen want de lekkere theesmaakjes en mokken zijn te koop.

Slapen bij B&B bij de Jongens

Boven Anne & Max is B&B bij de Jongens gevestigd, hier kun je blijven slapen met uitzicht op een van de gezelligste pleinen van Utrecht. En als je geluk hebt overnacht je in een kamer met zicht op de trots van de stad; de Domtoren. (Oordoppen liggen voor je klaar.) In de ochtend ontbijt fijn bij Anne & Max.

Adres: Donkere Gaard 4
Google map
Facebook

Anne & Max Explore Utrecht 9

Anne & Max Explore Utrecht 5

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram