Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Uniek Overnachten in Provincie Utrecht

Uniek Overnachten in Provincie Utrecht

Deel bericht:

We gaan ertussenuit! Een weekendje uniek overnachten, lekker dichtbij, in de provincie Utrecht. Weelderige luxe of genieten in de natuur, maar dan net even anders. Explore Utrecht neemt je mee naar de meest unieke plekjes. Sstt.. Dit blijft tussen ons, hè?

2x uniek overnachten in Provincie Utrecht

Kasteel Sterkenburg: Prinselijk genieten in het Bed & Breakfast

Waar kun je beter uniek overnachten dan in een heus kasteel? In Driebergen, vlak bij Utrecht stad, vind je dit prachtige bouwwerk. Je hebt altijd al een prins(es) willen zijn, toch? Dit majestueuze B&B heeft elf kamers, verdeeld over het kasteel, het tuinmanshuis en het koetshuis. Elke kamer heeft z’n eigen allure. Je kunt in de ochtend lekker genieten van een uitgebreid ontbijt op bed, dwaal daarna door het kasteel en de prachtige tuin en ontdek verhalen uit de geschiedenis of wil je nog even blijven liggen? Het kasteel biedt verschillende arrangementen, zoals het ‘late uitcheck’ arrangement inclusief flesje Prosecco. Zin in het ultieme verwen arrangement? Boek het sterrendiner met een overnachting, in samenwerking met restaurant La Provence. Als een koning te rijk in jouw eigen kasteelkamer. Meer kastelen zoals Kasteel Sterkenburg ontdekken in Utrecht? Lees dan in dit blog meer over ons bezoek aan kastelen en buitenplaatsen!

Adres Kasteel Sterkenburg:Langbroekerdijk 10, 3972 ND in Driebergen-Rijsenburg
Meer informatie op de website kasteelsterkenburg.nl

Eilandseind: Bijkomen in alle rust, op een privé eiland

De ultieme staycation vier je bij Eilandseind. Dit eilandje is alleen bereikbaar per boot én er is verder helemaal niemand.. hoe romantisch?! Even opladen in de natuur, vogelspotten, skinny dippen en snurken in een safaritent. Wat wil een mens nog meer? Maar verwacht geen doorsnee camping hoor, want je slaapt op superdeluxe bedden, doucht met heerlijk warm water, hebt een eigen toilet tot je beschikking en een keukentje mét koelkast om dat lekkere flesje wijn te koelen. ’s Ochtends sta je op met een kopje koffie, neemt een duik vanaf de privé steiger voordat je dat rondje met de kano maakt. Vaar richting de Maarsseveense plassen of pak ’s middags de fiets en verken de Vechtstreek en het uitgestrekte plassengebied. Wij waren daar al eens, kijk maar naar deze fietsroutes in provincie Utrecht! Vergeet trouwens niet om ecologische shampoo en douchegel in te pakken, Eilandseind ligt in de ongerepte en beschermde natuur en dat moet zo blijven. In mijn gedachte hoor in de vogels al fluiten en de krekels tjilpen..

Adres Eilandseind:Oudedijk 6-AC, 3612 AB in Tienhoven
Meer informatie op de website eilandseind.nl

https://www.instagram.com/p/CCN44FFlNzx/

Meer lezen over tips voor een staycation in Utrecht? Check deze blogs:

Of schrijf je HIER in voor onze nieuwsbrief, bomvol Utrecht tips!

https://www.instagram.com/p/CA7d3f5jsun/

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram