Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Een romantisch weekend in Utrecht? Boek dan een weekend Utrecht met je lover, vriendinnen of iemand die je dierbaar is. Wie weet ontdek je nieuwe plekken in de stad. Woon je niet in Utrecht maar wil je deze stad leren kennen? Dan is een weekend in Utrecht te kort. Maar 48 uur Utrecht is zeker de moeite waard om leuke spots en bezienswaardigheden te bezoeken. 

3 leuke hotelarrangementen voor een romantisch weekend in Utrecht

Ik heb op het internet drie leuke hotelarrangementen gevonden voor een romantisch weekend in Utrecht. Deze wil ik graag met jullie delen in deze blog.

Culinaire genieten bij Boutique Hotel Parcbroekhuizen

Een verblijf bij boutique hotel Parcbroekhuizen staat nog steeds hoog op mijn wensenlijst. Dit mooie hotel is gevestigd op een prachtig landgoed op de Utrechtse Heuvelrug. Het Dream & Dine arrangement is te boeken voor 2 personen. Op de dag van aankomst word je ontvangen in het restaurant van het hotel met een goed glas bubbels. Culinaire genieten bij Voltaire, restaurant met 1 Michelin ster sinds 2018, begint meteen goed. Het verblijf in een van de prachtige suites wordt gecombineerd met een viergangendiner. In de ochtend geniet je van een uitgebreid ontbijt. Het Dream & Dine Delux wordt gecombineerd met een zevengangendiner. Bij beide arrangementen is de minibar inbegrepen. Een verblijf bij Parcbroekhuizen betekent een heerlijk culinaire weekend in Utrecht.

Adres Hotel Parcbroekhuizen
Broehuizerlaan 2, Leersum
info@parcbroekhuizen.nl

[button color=”gray” size=”medium” link=”https://www.booking.com/hotel/nl/parc-broekhuizen.nl.html?aid=809450″ icon=”” target=”false”]Boek een kamer bij Parcbroekhuizen[/button]

Overnachten bij Hotel Mothergoose

Het hotel Mothergoose ligt in hartje Utrecht, omringd door restaurants, cafeetjes en de leukste winkels. Mothergoose is een ontzettend fijn hotel en dit heb ik zelf mogen ervaren. Mijn beleving kun je lezen in dit artikel Mother Goose Hotel | Logeren in hartje Utrecht. Bij Hotel Mothergoose kun je een ‘I goose you arrangement‘ boeken. Een romantische overnachting waarbij je wordt verwend met champagne en lekkere hapjes op de kamer. Een kamer met uitzicht op de Domtoren en een van de leukste pleinen in Utrecht. Heerlijke schuim voor in bad en lekkere domtorentjes om van de smullen. Maar je kunt ook kiezen voor het diverse arrangementen in samen werking met restaurants in Utrecht. Waarbij een overnachting wordt gecombineerd met een fijn diner of lekkere hapjes. Deze arrangementen verschillen steeds, dus wil je op de hoogte blijven volg dan Mothergoose op Instagram.

Adres Hotel Mothergoose
Ganzenmarkt 26
Welcome@MotherGooseHotel.com

[button color=”gray” size=”medium” link=”https://www.booking.com/hotel/nl/mother-goose.nl.html?aid=809450″ icon=”” target=”false”]Boek een kamer bij Mother Goose[/button]

Logeren aan de Oude Gracht bij Cozy Pillow

Het leukste hotel in Utrecht! De nieuwste hotelkamer van het hotel is gevestigd aan de unie grachten in Utrecht. Ja, dit is een one-bedroom-hotel! Vanuit je kamer heb je zicht op de Oude Gracht. Bij mooi weer kun je op de kade zitten en bootjes lang zien varen.

Zit je liever niet zo dicht op de gracht. Dan kun je ook kiezen voor de hotelkamers aan de Steenweg. De kamers hebben uitzicht over de (Steenweg) binnenstad. En je kunt het uitzicht bewonderen vanuit het raam en zwaaien naar de Domtoren. Wie wil dat nou niet? Boek de kamer met groot dakterras en geniet van hapjes op de kamer. Hotel Cozy Pillow heeft diverse samenwerkingen met restaurants in de stad. Bijvoorbeeld het romantische Ruby Rose, met de lekkerste bites-to-share, mooie cocktails en heerlijke wijnen. Het interieur van het restaurant is genieten. Laat jezelf verwennen en boek een arrangement met een behandeling bij Soap Treatment Store. Of kies voor een dagje ontspannen bij SpaSereen.

Adres Cozy Pillow Hotel Werfkelder
Oudegracht 24
Informatie Cozy Pillow

[button color=”gray” size=”medium” link=”https://www.booking.com/hotel/nl/cozy-pillow.nl.html?aid=809450″ icon=”” target=”false”]Boek een kamer bij Cozy Pillow[/button]

Bekijk de voorwaarden van de arrangementen op de website van de hotels!
Header foto van Myrthe Slootjes voor Cozy Pillow Hotel 

Nog meer tips voor een weekend in Utrecht? Check deze blogs!