Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Bij hotel The Nox verblijf je in het Utrecht centrum, nabij de mooie Kromme Nieuwegracht. Op loopafstand van idyllische straten zoals Jansdam en Achter Sint-Pieter. Een romantisch stukje Utrecht waar het iconische pand van voormalig Polmans huis is verbouwd tot een hotel en restaurant met internationale allure. Overnachten in Utrecht centrum bij The Nox is pure verwennerij. En ik kan een overnachting bij The Nox zeker aanraden.

Hotel The Nox een stijlvolle oase van rust

Na een stevige verbouwing van ruim vier jaar kon het hotel eindelijk de deuren openen in oktober 2020. Het monumentale pand gaat terug tot de 17e eeuw. Eerst een herensociëteit, café-restaurant en het werd zelf als kerk gebruikt. Veel Utrechters kennen het iconisch roze pand als het Polmans Huis. Ik heb er enkele keren gedineerd en een verjaardag van een vriend gevierd. En vorig jaar mocht ik er overnachten en dineren op de kamer. Een fantastische ervaring, die op het lijst ‘doen we nog een keer’ staat.

Bij hotel The Nox verblijf je in het centrum van Utrecht, op loopafstand van de Domtoren. Maar zodra je het boutique hotel binnenstapt laat je de hectiek van de binnenstad achter je. Het is tijd voor ontspanning, rust en verwennerij. Tijd om te genieten!

Romantische en stijlvolle kamers

Het hotel heeft een romantische vibe, maar is stijlvol ingericht. Het thema? De nacht, maan en sterren. Een rustgevende overnachting in een sfeervolle omgeving met optimale service is het doel. En dit is gelukt! Het thema is volledig doorgevoerd, bij Hotel The Nox geen half werk. De 23 kamers hebben namen zoals, Full Moon, Crescent Moon en New Moon. Laten we Honey Moon niet vergeten. Deze kamers hebben het beste uitzicht. Want, hallo Domtoren! Op de muren middernacht blauw, een heerlijk bed en in de marmeren badkamer hangen donzen, zachte badjassen.

Ontbijt, lunch en dineren bij restaurant Hemel & Aarde

In restaurant Hemel & Aarde kookt de chef  de sterren van de hemel. Ha, hebben we het thema weer te pakken. Bij Hemel & Aarde draait het om seizoensgebonden producten voor smaakvolle en prachtige gerechten. Plaatjes van gerechten worden aan tafel geserveerd, gecombineerd met goede wijnen. Of samen met de Leckere brouwerij gebrouwen bieren. Neem de tijd om te genieten van het uitgebreide ontbijt. Bestaande uit versgebakken brood, croissants, beleg, verse jus en zoete lekkernijen. Genieten van deze heerlijkheid in een zachte badjas, je zou bijna niet meer naar huis willen. Helaas, uitchecken is om 12.00 uur. Maar een volgende overnachting kan weer op dat lijstje…

Overnachting bij The Nox!

Adres: Keistraat 8, 3512 HV Utrecht

Waarom kiezen voor The Nox

Top:

  • Overnachten in Utrecht centrum, nabij een mooi stukje gracht
  • Minimale en stylish inrichting, met alle benodigdheden.
  • Badjas op de kamer.
  • Optimale service.

Iets minder:

  • Naar mijn mening geen!

Beeld header en hieronder via Hotel The NoxOvernachten in Utrecht centrum

Tips voor een staycation in Utrecht?

Ontdek het beste van Utrecht met maps op jouw mobiel!