Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Logeren boven een pub met uitzicht op een gezellige binnentuin

Hartje Amersfoort, gevestigd nabij het Lieve Vrouweplein met een boel cafés en restaurants, vind je Long John’s Pub en Hotel. Het hotel heeft 12 kamers van verschillende groten. Op de begane grond zit een gezellig bruin café waar je een welkomstdrankje krijgt om op de eerste avond bij Long John’s mee te proosten. De kamers zijn eenvoudig ingericht, maar zijn van alle gemakken voorzien. Een deel van de kamers kijkt uit op de binnentuin. Heerlijk dat je in de zomer tot in de late uurtjes de tuin kan vertoeven.

Als je het hotel uit loopt na een heerlijk uitgebreid ontbijt, ben je meteen in het gezellige stadscentrum van Amersfoort. Musea, historische bezienswaardigheden en winkels zijn op loopafstand van het hotel. Mocht je in de buurt van Long John’s willen dineren dan heb je genoeg keus, omdat rondom het hotel een hoop restaurants en cafés zijn gevestigd. De avond sluit je af in de pub.

Leuke dingen doen, shoppen en lekker eten in Amersfoort? Lees onze Amersfoort blogs voor een hoop inspiratie.

[button color=”white” size=”medium” link=”https://www.booking.com/hotel/nl/lange-jan.nl.html?aid=809450″ icon=”” target=”true”]Book Long John[/button]