Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Mother Goose Design Hotels in Utrecht 7

3 Heuse Design Hotels in Utrecht (in het centrum!)

Deel bericht:

Ben je op zoek naar design hotels in Utrecht om een speciale gelegenheid te vieren? Of simpelweg om jezelf te verwennen? Denk: indrukwekkende interieurs met prachtige kleurpaletten, bijzondere details en een heerlijk bed. Utrecht is de stad waar je moet zijn! 

Als je kiest voor een design hotel voelt een dagje weg extra bijzonder. Daarnaast zijn zulke hotels een lust voor het oog en ideaal voor Instagramwaardige kiekjes. Altijd mooi meegenomen toch? Utrecht telt een aantal van deze bijzondere hotels en dit zijn drie van onze favorieten.  

Mother Goose Hotel Utrecht

Het is vast moeilijk te geloven, maar dit hotel was ooit een kraakpand. Nu is elke etage omgetoverd tot een waar interieur-paradijsje met (niet al te onbelangrijk) een fijn bed. Bij aankomst krijg je een mooie, antieke sleutel voor een kamer met uitzicht op de stad. De all white kamers met industriële bakstenen muur is lievelings! Een aantal suites hebben uitzicht op de Domtoren en als bonus een bad nabij het raam. Licht uit, kaarsje aan en een vol bad: zie je het al voor je? Het Mother Goose Hotel ligt in het hart van Utrecht en wordt omringd door leuke restaurants en lieve boetiekjes. Dus mocht je toch je kamer willen verlaten dan zijn er op loopafstand genoeg plekken om je te vermaken.

Overnachten bij Mothergoose

Eye Hotel Utrecht  

Ook dit hotel heeft een bijzondere geschiedenis en het doet zijn naam eer aan, want het was vroeger een oogziekenhuis! Een thema dat op een stijlvolle manier terugkomt in elke kamer. Aan de muren hangen bijzondere schilderijen in verschillende formaten. Ware eyecatchers: letterlijk en figuurlijk! De oude houten balken in de kamers zijn prachtig wit geschilderd en dragen bij aan de romantische sfeer. Naast knusse kamers voor twee is het hotel ook voorzien van luxe familiekamers. Het heuse design hotel in Utrecht bevindt zich achter de hippe Voorstraat. Een fijne rustige locatie, maar toch in het hartje van het centrum.  

Overnachten bij Eye Hotel

The Anthony  

Last but not least is The Anthony hotel, dit hotel tilt lofts naar een heel ander niveau. Ongeveer 15 minuten vanaf hartje Utrecht vind je het nieuw hotelconcept dat verschillende soorten lofts aanbiedt. The Anthony heeft behalve prachtige kamers, ook een restaurant en een authentieke kloostertuin éfijn terras. Het interieur van de Lofts is adembenemend mooi en de kamers hebben een eigen keuken, eettafel en niet te vergeten een prachtige badkamer. Mijn favoriet is de loft op de bovenste verdieping met terras: ik ben verliefd! Dit hotel is wat mij betreft ideaal voor een romantisch weekend weg (in eigen stad) met de lover. Maar ook erg fijn om met de kids een weekendje tot rust te komen.  

Overnachten bij The Anthony 

Foto’s: The Anthony

Nog meer fijne hotels in Utrecht

Ontdek het beste van Utrecht met maps op jouw mobiel!

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram