Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Cozy Pillow : overnachten in Utrecht centrum

Deel bericht:

Bij boutique hotel Cozy Pillow kun je overnachten in het centrum van Utrecht. Het pand aan de drukke Steenweg huist zes uniek ingerichte kamers voor een fijn verblijf in het bruisende stadscentrum. Ik vond mijn rust bij Cozy Pillow, tussen alle restaurants, cafés, winkels en vele bezienswaardigheden op loopafstand. Waarom je bij Cozy Pillow moet overnachten? Dat vertel ik je graag in deze blog.

Overnachten bij het leukste boutique hotel in Utrecht centrum

Cozy Pillow is onderdeel van Fred, een kledingzaak gevestigd onder het hotel. Bij Fred wordt een mix van diverse kledingmerken verkocht. Maar je vindt er ook accessoires en parfums. Gasten van het hotel krijgen 10% korting op de collectie van Fred.

De incheckbalie van Cozy Pillow is ook de kassa van de winkel. Maar dan wel net even gezelliger dan de standaard kassabalie. Want terwijl de hostess alle gasten aan het inchecken is, kun je genieten van een kop koffie of thee met een lekkere stroopwafel. Het is ook geen straf om even de collectie in de winkel te bekijken. Wees gewaarschuwd, want van al het moois word je heel hebberig.

Bij het inchecken krijgen alle gasten een voucher voor een glas bubbels bij Bar Cava. Overnachten in het centrum van Utrecht inluiden met een glas bubbels is een goed begin van een verblijf bij Cozy Pillow. Eenmaal incheckt, kon ik naar mijn kamer op de eerste verdieping van het hotel. Deze verdieping heeft als thema: Utrechtse steegjes. Vanaf het balkon heb je uitzicht op de Steenweg en de meeste steegjes. Maar ook het Speelklok museum en natuurlijk de Dom Toren. Het is een heerlijke plek om mensen te kijken terwijl ze aan het winkelen zijn in het centrum.

[button color=”gray” size=”medium” link=”https://www.booking.com/hotel/nl/cozy-pillow.en.html?aid=809450&no_rooms=1&group_adults=1″ icon=”” target=”true”]Boek Hotel Cozy Pillow[/button]

Fashion meets hotel

De kamer is geschilderd in drie mooie warme kleuren: roze, blauw en groen. In de badkamer staan heerlijke bad en doucheproducten van een van mijn favoriete merken: Meraki. In de kast hangen zachte badjassen, de koelkast is goed gevuld en op de bar liggen een hoop snacks van Stach. Ze maken het wel erg moeilijk om de kamer te verlaten met al deze luxe. Na een korte uitstap naar Amsterdam en wandeling naar het hotel, laat ik de rumoerige stad achter me en duik ik onder de heerlijke dekens voor een avondje Netflix.

Stach aan de deur

Ik word wakker met de geur van een verse croissant. Aan mijn deur hangt een geel zakje met ontbijt van Stach. Die ik uiteraard na het zetten van een kopje koffie in het hotelbed opeet. Want dat is wat je doet als je uit logeren bent in je eigen stad 😉 Het heerlijk stevige maar uiterst zachte bed, een van de beste waar ik in heb geslapen, moet ik helaas verlaten. Rond 11.00 uur check ik uit in de winkel en struin ik door de stad naar huis.

Adres Cozy Pillow
Steenweg 13
T. 030 227 3363

E. info@cosypillow.nl
Ook bij Cozy Pillow overnachten in het centrum van Utrecht? Een kamer reserveren kan via: cozypillow@booking.comBooking.com

Utrecht ontdekken

In de buurt van Cozy Pillow

Eropuit in Utrecht

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram