Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Cornelis Bed and Breakfast Explore Utrecht 2

Slapen bij Cornelis in Utrecht

Deel bericht:

De eerste zonnestralen schijnen door het raam naar binnen, je rekt je uit tussen de zachte lakens en ademt even diep in. Genietend van de blauwe lucht door het dakraam en de rustgevende groentinten in de kamer, is dit ultiem tot rust komen. Dit is wakker worden bij Cornelis. Natuurlijk kennen we Cornelis als een heerlijke koffie en lunch gelegenheid in een voormalig kruidenierswinkeltje. Achter deze (naar verse croissants ruikende) oase, bevindt zich echter een verbouwd koetshuis waar je in de drukte van de stad volledig tot rust kan komen.

De stijl in rustgevend pastel groen en donkere houtsoorten is prachtig doorgetrokken naar dit één-kamers-hotel. Alles is tot in detail in volledige harmonie met elkaar, van de oude schoolplaat aan de muur tot de strakke donkere tegels van het keukentje. Verwacht echter niet al te veel gebruik te maken van het keukentje, want als gast bij Cornelis wordt je in de watten gelegd door de gastheren en eigenaars Bas & Dave. Als gast van het voormalig koetshuis heb je de keus om je verse ontbijtje gezellig in de stadshuiskamer van Cornelis te eten, of in je eigen privé stadstuin (ook een geweldige plek om in alle rust een boekje te lezen).

Na een volle dag van de rust genieten of het verkennen van veelzijdig Utrecht stap je onder het heerlijke gekletter van de regendouche en werp je een laatste blik op de sterren door het dakraam, waarna je voldaan je hoofd laat zakken op de zachte kussens. Welterusten Cornelis!

Maliestraat 16

[button color=”white” size=”medium” link=”http://cornelis-utrecht.nl/room/” icon=”” target=”true”]Book Cornelis[/button]

Foto’s: Susanne Sterkenburg

 

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram