Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Staat jouw timeline sinds 1 januari ook zo vol met allemaal hardlopende, gewichtheffende, sportieve mensen? Heb je zelf goede voornemens om meer te gaan sporten en gezonder te leven? En… ben je al begonnen? Je kunt natuurlijk de sportschool induiken, maar word je daar gelukkig van? We waar je met plezier kunt sporten in Utrecht.

Sporten in Utrecht? Doe eens wat anders!

Utrecht is een echte sportstad. Er zijn veel sportverenigingen, sportscholen, sportinitiatieven en events. Heel leuk, maar wat past bij jou en waar ga je heen? In het kader van ‘doe eens wat anders’ zetten wij in deze blog de meest leuke en opvallende sporten in Utrecht op een rijtje. De komende maanden zullen we per categorie deze sporten verder toelichten. Soms met een uitgebreide review, omdat we mee hebben gedaan met een proefles. Soms met een kort interview met de initiatiefnemers.

Get inspired, kom van de bank af en ga met je goede voornemens aan de slag!

Individueel sporten met powerrrr!

GL2R-crew-Hardlopen-Explore-Utrecht 1

Foto: Joyce Bongers

Individueel sporten en ontspannen

Individueel sporten, maar dan net even anders

Sporten in een team, maar dan net even anders

 

Mijn belangrijkste tip: sportieve doelen stel je voor jezelf, dus doe iets waar je gelukkig van wordt! Heb je zelf nog leuke suggesties voor sporten of zijn we iets vergeten te melden? Laat je reactie dan achter in de comments onderaan deze pagina.

Cheers op een sportief en bovenal fun 2018!

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!