Kerstmarkten in Utrecht

Kerstmarkten in Utrecht | De gezelligste tijd van het jaar

Deel bericht:

Voel je ook de Kerstkriebels? Besneeuwde straten, warme choco, de geur van dennenbomen, de Qmusic-Kerst-top-zoveel. Heerlijk! En heb je ook al zo’n zin in het bezoeken van kerstmarkten in Utrecht? Struinen langs kraampjes op zoek naar fijne cadeautjes of heerlijke lekkernijen voor het Kerstdiner. Om vervolgens neerploffen voor een warme chocolademelk bij een van de vele cafeetjes in Utrecht. Klinkt goed toch? Speciaal voor de kerst-liefhebbers: 4x kerstmarkten in Utrecht. 

Ga jij struinen op deze kerstmarkten in Utrecht?!

Kerstfair Huis Doorn – 11 tot en met 14 november (verschillende tijden)

Kerst begint dit jaar vroeg! Want Huis Doorn wil alvast bezoekers in de stemming brengen met hun Kerstfair. Met warme chocolademelk of een goed glas glühwein kun je langs diverse kraampjes struinen. Misschien vind je hier wel een perfect kerstcadeau. Of koop je wat leuks voor jezelf! Of spijker je kennis van etiquette bij, bij butler Paul. Leer meer over hoe je de perfect passende wijn kunt vinden voor je kerstmaal. En kijk kunsten af van private  chef Bjorn tijdens de live cooking shows. Kortom, het klinkt als een gezellige dag bij Huis Doorn.

X-MAS Swan Neude – 21 november (11.00 – 17.00) 11 & 12 december

De Swan Market is inmiddels niet meer Utrecht weg te denken, deze markt is altijd sfeervol en gezellig. Zéker met de feestdagen. De Neude wordt omgetoverd tot een waar X-MAS Walhalla, je kunt al jouw cadeaus hier inslaan. En terwijl je dit doet, kun je zondigen bij alle fijne eet- en drinkkramen die er zijn. Wil je de kids meenemen? Dat kan prima, want er is een kleurtafel, een springkussen en andere spelletjes. Happy X-MAS! (11 en 12 december is nog onduidelijk. Op de website meer informatie.)

Kerstmarkt Molen de Ster, 12 december (10:00 – 17:00)

Bezoek de wintermarkt van Molen de Ster en geniet van glühwein, warme choco, live muziek en de vele kraampjes. Neem de kids mee want het is een gezellige boel bij Molen de Ster. Bij Utrechtse makers scoor je de leukste cadeaus voor onder de kerstboom. Neem af en toe plaats in het café en geniet van een ambachtelijk gebrouwen biertje.

Winter World  18 & 19 december (verschillende tijden)

Kraampjes, stalletjes, verse snert, koek en zoopies? Perron 9 in Leidsche Rijn wordt omgetoverd in Winter World. Perron 9 ligt dicht bij het station, dus je rolt zo de trein of bus uit voor een paar uurtjes kerst gezelligheid. Winter World is ook leuk voor de kleintjes, die kerststukken kunnen maken voor thuis.

Nog meer kerst gezelligheid? Dan vind je deze ‘wat te doen’ in Utrecht tips, vast ook leuk.

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor Utrecht en omgeving

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram