Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Focus flexplek in Utrecht | Doornburgh Maarssen

Focus flexplek in Utrecht | Doornburgh Maarssen

Deel bericht:

Ontdek de ideale focus flexplek in Utrecht op Buitenplaats Doornburgh! Hier vind je de perfecte omgeving om ongestoord te werken, te midden van natuur in een historische priorij. 

Door Doornburgh ben ik uitgenodigd om hun nieuwe focus flexplekken te testen. Ik vertel je kort mijn ervaring en misschien wil je een paar uurtjes een rustige werkplek in Maarssen reserveren.

Voor rust en focus ga je naar Doornburgh

Mijn ervaring met flexwerken bij Buitenplaats Doornburgh

Mijn eigen kantoor is gevestigd aan een drukke weg, en boven een restaurant in Utrecht. Het is een fijne werkplek, maar soms wil ik stilte en geen afleiding. Ook mis ik in de omgeving een rustige plek om even terug te trekken, om te denken over ideeën en strategieën voor mijn platform. 

De reservering voor de focus flexplek was snel gemaakt en ik vertrok enkele dagen later naar Doornburgh voor een focus dag, om te werken aan een project. Hoe was deze dag verlopen? Ik wil niet anders voor mijn focusprojecten! Alle ‘must haves‘ waren afgetikt en ik had zelf de ‘nice to haves’ afgerond. 

De flexplek is volledig ingericht met alles wat je nodig hebt en je kunt gebruikmaken van de keuken. Hier haal je koffie, thee of water.  Af en toe kun je zelfs in de keuken een praatje maken met ondernemers die hun kantoor hebben in het klooster. Je kunt je eigen lunch meenemen, maar ik koos voor lunch bij DeZusters, want hard werken moet worden beloond.

Na de lunch ben ik even gaan wandelen om me voor te bereiden op het tweede dagdeel bij deze mooie en inspirerende focus flexplek in Utrecht. Precies om 17.00 nam ik afscheid van deze fijne werkplek en pakte de bus weer richting huis.

Lunchen doe je bij DeZusters

Werken met focus aan een project, tekst, plan of wat je ook op de planning hebt staan, vergt veel energie. Nou, dan ben je ook op het juiste adres om voedzaam bij te tanken. Dit kan bij DeZusters, het restaurant van Buitenplaats Doornburgh. Een plek waar ik afgelopen jaren regelmatig heb genoten van de lekkerste gerechten. Wees gewaarschuwd: je hebt extra motivatie nodig om na de lunch weer aan het werk te gaan, vooral op een zonnige dag. 

De chefs van DeZusters koken volgens het kloosterkeuken-principe. Hierbij staan pure samen en seizoensproducten centraal. Veel ingrediënten worden in de nabije omgeving geoogst en bereid in de keuken. Dus vers en voedzaam, en levert meer dan genoeg energie voor het vullen van enkele focus uurtjes. 

En misschien kun je een productieve dag vieren met een wijntje… Je bent er tenslotte toch!

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
om en rond Utrecht

Waarom flexwerken bij Doornburgh in Maarssen

  • inspirerende en rustige flexplek in een groene omgeving langs De Vecht 
  • rustige individuele werkplek, met zitje en balkon
  • inclusief koffie & thee en gebruikmaken van de keuken
  • gratis snelle wifi
  • gratis parkeerplaatsen
  • goed bereikbaar met U-OV of op de fiets 
  • (besloten) vergaderruimte mogelijkheden
  • lunchen, koffie, thee lekkers bij Restaurant DeZusters lunch (woe – vr)
  • Laat je aan het einde van de dag inspireren door kunst (geldt wel entree)

Hoe reserveer je een focus flexplek bij Doornburgh?

Op twee manieren kun je een focus flexplek bij Doornburgh reserveren: via Doornburgh of de Wise app. 

Je kunt direct naar Doornburgh zelf mailen met een datum en tijd voor je reservering. Op de pagina voor flexwerken vind je alle info en het e-mailadres.

Ben je vaker op zoek naar leuke en focus flexwerkplekken in Utrecht? Dan kun je misschien beter de “Choosewise” app downloaden. Choosewise is een aanbieder van een inspirerende mix van pay-per-minute werkplekken in Nederland. Choosewise vind je hier in de appstore.

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram