Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Een theatraal huwelijk met hopelijk een ja-woord!

9 mei @ 18:30 - 21:30

Evenementenreeks Evenementenreeks (Alles weergeven)

Vanaf het Hemelvaartsweekend kan je het NUT (Nieuw Utrechts Toneel) in een gloednieuwe toneelvoorstelling zien over twee geliefden die ieder anders omgaan met de dood. In de toneelvoorstelling, die overigens de titel Voor altijd en altijd en altijd en altijd heeft, ensceneren theatermakers Gerd Nottrot en Floor Leene hun eigen bruiloft. Doormiddel van een meeslepend verhaal en interactie met het publiek, nodigt de voorstelling uit tot reflectie en dialoog over de dood en de liefde. Hoe organiseer je ware liefde en hoe bespreek je de onvermijdelijke tegenspoed die je in een mensenleven samen gaat tegenkomen?

Het belooft een mooie avond te worden: Voor altijd en altijd en altijd en altijd wordt een drie uur durend minifestival met theater, diner en ontmoeting!

Voor altijd en altijd en altijd en altijd is het zien op het terrein van ‘boer Peter’ in Haarzuilens (Thematerweg 6, Utrecht).Voor meer informatie en de kaartverkoop, bezoek de website van het NUT!

Extra info: Daltarief op donderdag & zondag
Op donderdagen en zondagen zijn tickets voordeliger dan op vrijdag- en zaterdagavonden. Op twee zondagen is er geen diner zoals we die gewend van ven Het NUT, maar een even-lekkere-driegangenlunch. Dezelfde beleving, minder laat opblijven voor de oudjes onder ons 😉

Tickets:

  • Regulier – €57.25
  • Jongeren (tot 30 jaar) – €32.25
  • Daltarief ticket – €50.25

 

 

Gegevens

Datum:
9 mei
Tijd:
18:30 - 21:30
Serie:
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
Site:
https://het-nut.nl

Locatie

Boer Peter
Thematerweg 6
Utrecht, Utrecht 3455 SN
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie