Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Er is toch niets mooier dan varen door de grachten van Utrecht als de zon schijnt? Oké, we zijn misschien een beetje bevooroordeeld. Maar dat neemt niet weg dat varen heerlijk is op een mooie zomerse dag, toch? In deze impressie video neme we je mee op de sloep van de Grachtenvaarders in Utrecht. Kijk je mee? 

Bij de Grachtenvaarders in Utrecht kun je een fijne sloep huren met schipper. Heel fijn, want dan kunnen jullie lekker genieten van het uitzicht en het eten natuurlijk. Je kunt kiezen voor een sloep voor 1-6 personen of 7-12 personen. Leuk met het gezin of met vrienden. Aan boord vind je glaswerk, bakjes voor borrelhapjes, dekentjes en zwemvesten voor de allerkleinste. Oh en ook erg fijn: er is overkaping met zijkappen. Handig, mocht er een buitje vallen!

Grachtenvaarders Utrecht

Wij zijn groot fan van de Grachtenvaarders, want ze bieden een hoop fijne arrangementen. Denk aan brunch, borrelen, tapas, BBQ en een Morning Tour. Wil je liever zelf eten meenemen? Dat kan ook! Opstappen kan op de Weerdsluis, aan het begin van de Oudegracht. Een rit duurt 1,5 uur en deze kun je verlengen, mocht je langer willen varen. Wij hebben ons heerlijk vermaakt op de boot met bubbels en een afhaal lunch. Je ziet het allemaal in de video, kijken dus!

Deze blogs vind je vast ook leuk

Dagje Utrecht? Wij geven 4 tips voor relaxte bezienswaardigheden
5 Gratis to do’s in Utrecht (ja, dat kan echt!)
3 Heuse Design Hotels in Utrecht (in het centrum!)