Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Hoi, mijn naam is Justine (30 jaar) en woon in de mooie wijk Lombok. Oorspronkelijk kom ik uit Arnhem en ben voor de liefde naar Utrecht verhuisd. Het heeft mij wel even wat tijd gekost om mijn weg hier te vinden en aan de fietscultuur te wennen (niemand stopt voor een rood stoplicht) maar nu vind ik het helemaal leuk! Woon er inmiddels twee jaartjes!

Ik kan niet zo goed stil zitten en doe enorm veel. Zo werk ik als content/marketing manager bij Van der Valk Veenendaal en Breukelen en bij de Coffee Star in de bibliotheek aan de Oude Gracht. Het contact met mensen is erg leuk! Daarnaast werk ik daar ook om een beetje horeca ervaring op te doen. Mijn grootste droom is om een eigen tent te starten. Naast het werken heb ik een eigen blog eatsleepdress.com. Het is ontstaan uit mijn interesse voor mensen en eten. Ik fotografeer mensen op straat en vertel wat over ze. Dat in combinatie met een recept van hun lievelingsgerecht. Daarnaast zoek ik ook de leukste hotspots om te eten & winkelen bij elkaar en deel ik mijn outfits.

Proef Utrecht

Toen ik hier kwam vond ik Utrecht vrij achter gebleven qua restaurantjes. Ik vond het maar lastig om echt leuke tentjes te vinden. Maar inmiddels komt er zoveel leuks bij. Mijn favorieten om een hapje te eten zijn: Portare de Via, Spaghetteria, de Frietwinkel, Kimmade, Amerikana & Dogma. Het is allemaal heel simpel eten, maar ik houd ook niet zo van ‘fancy’ dineren. Liever knus en gezellig! Oh en natuurlijk moeten we Het Paradijs niet vergeten. Daar ga ik vaak met vrienden op zondag dimsummen. Voor een kopje koffie ga ik graag naar Koffieboontje of Rabarber (daar hebben ze lekkere taart). Het beste ijs haal je natuurlijk bij Roberto Gelato! Ik ben echt dol op ijs en dit is echt de beste van Utrecht.

Shop Utrecht

Shop till you drop!
De Voorstraat vind ik erg leuk qua winkels, niet zo standaard. Mijn favoriete winkels zijn Klijs & Boon, Hutspot, Sissy Boy, Strandwest, it’s a present, Monki & Vanillia. En iets buiten de stad vind je in Overvecht de Nike outlet store. Ik sport best vaak en dan heb je ook veel sportkleding nodig. Daar vind je vaak wel mooie dingen voor een leuk prijsje. Voor een mooie (zonne)bril moet je echt naar Hall of Frame gaan. Zij zien gelijk welk montuur er bij je gezicht past en vaak hebben ze het in een keer goed! Plus dat je niet met een bril loopt die iedereen heeft. Iedere zaterdag koop ik een bosje bloemen langs de Oude Gracht of Janskerkhof. Laatst heb ik ook nog Le Jardin ontdekt op de Mariaplaats. Daar kun je ook mooie bloemen kopen, maar ook leuke cactussen.

Beleef Utrecht

eatsleepdress | Facebook | Twitter: @justinebiesot | Instagram | SnapChat: justinebiesot

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

Explore Utrecht Map offline bekijken? Download de Explore Utrecht app!

Utrecht_english_strip

Mede mogelijk gemaakt in samenwerking met

Favoroute_Logo_600px