Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Yum Saap asian street food op de Twijnstraat

Deel bericht:

Soms kan ik echt heel veel zin hebben in de Aziatische keuken. Nu ben ik niet zo thuis in deze keuken als het gaat om zelf koken dus daarom kies ik graag een nieuw restaurant uit waar ik er van kan genieten. En dit keer was dat Yum Saap aan de Twijnstraat. Een echte asian streetfood bar, een diepe, smalle ruimte met aan één wand een hele rits tafeltjes en aan de andere wand nog wat tafeltjes, de bar en de keuken.

Bestel vooral de homemade thai iced tea of de spritzer, lekker verfrissend! Of natuurlijk een Singha of Tiger biertje. Het eten bestellen werkt zo: Je krijgt de kaart en een lijstje waarop je zelf kunt invullen welke gerechten je wilt. Het leukste (en lekkerste) is om gerechtjes te delen met je tafelgezelschap. Je moet rekenen op ongeveer 3 gerechtjes pp, of als je een curry neemt, 2 gerechten. Wij hadden: spring roll met knapperige groenten, gefrituurde loempiaatjes, garnalen dumplings, tom kah kai soep (mijn favoriet), salade met kool, kokos, kip en een lekker dressing en fish cookies. Om je vingers bij af te likken, zo lekker! Verwacht niet dat je hier de hele avond gaat zitten tafelen, maar voor een lekkere en snelle hap kun je hier prima terecht. Je kunt er trouwens ook afhalen!

Adres: Twijnstraat 40

Google map [highlight]here[/highlight]!

Geschreven door Lotte van der Spek

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op Instagram en Facebook. Tot kijk!

Yum Saap Explore Utrecht 1 Yum Saap Explore Utrecht 2 Yum Saap Explore Utrecht 3

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram