Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Brasserie Fort Vechten

Wandel- en fietsroutes in Utrecht (provincie)

Deel bericht:

In Utrecht valt genoeg te ontdekken! Wandelend of fietsend beleef je zoveel meer zoals, mooie hofjes, prachtige natuurgebieden en cultureel erfgoed. Ga op pad en ontdek mooie plekjes met deze wandel- en fietsroutes in Utrecht. 

Wandelen en fietsen in Utrecht is een van mijn favoriete bezigheden. Door eropuit te trekken heb ik zoveel in provincie Utrecht ontdekt. Maar zeker ook mooie plekjes bij mij in de buurt. Wandelen door de bossen en zandvlaktes op landgoed Bornia en Heidestein? Fietsen van Utrecht langs Soest naar Amersfoort? In Utrecht stad verborgen hofjes bezoeken? Het kan allemaal met deze leuke wandel- en fietsroutes in Utrecht. 14 × inspiratie om eropuit te gaan!

9 × Wandelen in Utrecht

Wandel door Utrecht en bewonder mooie monumenten, natuurgebieden, andere steden en veel meer. Ga naar buiten en Explore Utrecht met een van deze wandelroutes.

5 × Fietsroutes in Utrecht

Lange afstanden fietsen daar ben ik pas de laatste jaren van gaan genieten. Heerlijk uren fietsen langs de mooiste plekjes, afstappen voor lekkere hapjes en natuurlijk voor een fotootje. Ga je fietsen naar Amersfoort? Of een fietsroute tussen Lek en Linge? Of ontdek de ambachten van provincie Utrecht en combineer dit met een bierproeverij.

Genoeg wandel- en fietsroutes in Utrecht om te gaan genieten van alles wat de provincie te bieden heeft. Trek die wandelschoenen aan en ga. Neem de fiets en trek er een dagje voor uit om langs mooie hoogtepunten te fietsen. Laat je inspireren door de Explore Utrecht Instagram account.

Meer tips om provincie Utrecht te ontdekken? Dan vind je deze blogs vast ook leuk.

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram