Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Unieke beleving in de provincie Utrecht

Unieke beleving in de provincie Utrecht | workshop & culinair bezoek aan Parc Broekhuizen

Deel bericht:

Explore Utrecht gaat wel eens buiten de stadsgrenzen, maar nu hebben we wel een heel unieke beleving  in de provincie Utrecht in petto! We gaan de Utrechtse Heuvelrug ontdekken tijdens een sportieve workshop, die uitmondt in een culinaire verrassing op het prachtige Landgoed Broekhuizen. Leer de mooie groene omgeving kennen, struin door de weilanden en leer zelf schapen hoeden tijdens deze unieke beleving in de provincie Utrecht.

‘In de Voetsporen van de Herder’

Wij van Explore Utrecht zijn natuurlijk nooit vies van een leuk uitje, we hebben deze zomer zelf al meerdere kastelen en buitenplaatsen bezocht. Heerlijk om er even tussenuit te gaan en de omgeving en de natuur te verkennen. We deden al meerdere bijzondere wandelingen zoals de Linielanding. Maar deze beleving is wel erg uniek!

Ben jij een door de wol geverfde schaapsherder?

Ontmoet een echte moderne schaapsherder, Daniël en zijn hond Lily, samen hoeden zij een kleine kudde schapen op de Utrechtse Heuvelrug. Een superteam van Stichting Schaapskudde Doorn! Maar het allerleukste hiervan is, dat Daniël de tijd gaat nemen om jou het schapen hoeden te leren. Je wandelt met de kudde over Landgoed Broekhuizen en vindt daar tijdens de wandelingen verschillende informatiepunten, met weetjes over de dieren en het landgoed. Ondertussen leid jij de schaapjes van A naar B. Een interactieve middag, in de natuur en met de dieren. Schuilt er een echte herder in jou?

Culinair genieten te midden van een oogverblindend landschap

Na een superleuke en sportieve dag met de schapen, kun je bijkomen en bijkletsen onder het genot van een high tea of een lekkere lunch bij Parc Broekhuizen. Geniet en ontspan in deze prachtige omgeving. Je hebt deze luxe wel even verdient, na het hoeden van de kudde. Naast dat Parc Broekhuizen een mooi boutique hotel is, heeft het ook een prachtig restaurant, Voltaire. Dit restaurant is al een hele beleving op zich! Wil jij deze unieke beleving ook meemaken en op een bijzondere manier het landschap ontdekken? Laat je inspireren door de natuur en laat je culinair verrassen tijdens de lunch of high tea. Een uitje om niet snel te vergeten, een interactief programma, waarna jij die avond vast geen schaapjes meer hoeft te tellen..

Deze unieke beleving in de provincie Utrecht, reserveren voor 26 september 0f 9 oktober?

Kijk dan op de site van schaapskuddedoorn.nl.

26 september

start om 11.00 uur de workshop met de schapen en lunch om 13.00 uur

of

9 oktober

start om 13.00 uur de workshop met de schapen en heeft om 15.00 uur high tea

Kosten per deelnemer: €57,50,-
Inclusief: – gratis parkeren – 1,5 uur evenement met de schaapskudde – lunch of high tea

Adres Parc Broekhuizen
Broekhuizerlaan 2
3956 NS Leersum

Meer moois zien in provincie Utrecht?

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram