Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Vintage Interieur Shoppen Utrecht

Vintage interieur winkels Utrecht – Voor unieke en bijzondere meubels en woonaccessoires

Deel bericht:
Een interieur is tegenwoordig niet meer compleet zonder een meubelstuk dat minstens een paar decennia oud is, vintage is hip! Behalve het grote aanbod aan kringloopwinkels dat Utrecht rijk is, kan het niet anders dat er ook een hoop leuke kleine ondernemingen hierop inspelen. In deze blog vind je toffe vintage interieur winkels in Utrecht.

Vintage Revial

We beginnen deze top vier met Vintage Revial een vintage interieur winkel in Utrecht met een hoop mooie spullen. Een niet zo klein vintage paradijsje dat bestaat uit meer dan 200 m²! Je hebt dus meer dan genoeg keus denk aan dressoirs, kastjes, stoelen en fauteuils. Ook erg leuk is dat je de mogelijkheid hebt om nog niet gestoffeerde meubels zelf samen te stellen. Hoe dat werkt? Je kiest een meubelstuk naar keuze, laten we zeggen een lief krukje. Vervolgens kies je er een stof en kleur bij en je hebt een zelf ontworpen stuk, leuk toch?!

Meerndijk 20 in De Meern / www.vintagerevival.nl

https://www.instagram.com/p/CFUBqkLjUMl/

 

De Machinekamer

Het leuke aan De Machinekamer is dat je er terecht kunt voor mooie vintage meubels, maar ook voor nieuwe design meubels. Zo verkopen ze stoelen, fauteuils, tafels en banken, maar hebben ze ook toffe industriële lampen. En dit alles zowel nieuw als gebruikt, een mooie combinatie als je het ons vraagt.

Nieuw Amsterdamlaan 15-17 / www.demachinekamer.nl

https://www.instagram.com/p/CFkIuMJDCl9/

 

Vintage Friends

Bij Vintage Friends vind je mooie industriële meubels en toffe woonaccessoires. Deze vintagewinkel in Amersfoort kon daarom niet ontbreken in onze lijst. Behalve dat je er je ogen uitkijkt, heeft de winkel een onwijs gezellige sfeer. Leuk winkelen! Maar eigenlijk moeten we winkels zeggen, want Vintage Friens bestaat uit tien winkels gestrekt over een oppervlakte van 500 m².

Textielweg 10 /www.vintagefriends.nl

https://www.instagram.com/p/CFkUhmID-3y/

 

Vaen Vintage Design

Als je Vaen binnenloopt herken je waarschijnlijk meteen wat grote ‘vintage namen’ zoals de welbekende Tomado rekjes of een Gispen lamp. De winkel heeft daardoor een wat chique uitstraling, maar laat je daardoor niet van de wijs brengen. De eigenaresse van de winkel draagt een warm hart toe aan wat ze verkoopt en dat is duidelijk te merken aan de warme ontvangst!

Maarsebergseweg 69 www.vaenonline.nl

https://www.instagram.com/p/CFPfx6wH3lv/

Frümel

Frümel ligt iets buiten de stad, het is de fietstocht naar Overvecht geheel waard! Je zou nooit verwachten om hier, tegenover de Lidl in een klein wijk-winkelcentrum, zo’n leuk winkeltje te kunnen vinden. Als je Frümel binnenstapt, lijkt het alsof je op visite gaat bij je oma, die geen idee heeft wat voor pareltjes ze in huis heeft.

Andesdreef 83-85 / www.frumel.com

https://www.instagram.com/p/CECbJtNlSdH/

Meer inspiratie voor bijzondere items in Utrecht

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram