Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Liv Stores Explore Utrecht 8

LIVStores – rechtstreeks van atelier naar winkel

Deel bericht:

De Twijnstraat is sinds vorige week een modewinkel rijker: LIVStores. Dit is geen standaard winkel zoals je die in vele winkelstraten vindt, maar een parel onder de boetiekjes. Tijdens ons bezoek aan LIVStores vielen we van de ene in de andere verbazing. In de rekken hing zoveel moois! LIVStores brengt ontwerpers samen en biedt hen een podium om hun creaties aan het grote publiek te tonen. Als klant maak je kennis met verschillende Nederlandse onderwerpers en hun kleine unieke collecties.

“Dit is een winkel waar je zomaar naar binnenstapt en plotseling de mooiste verborgen parels van Nederlandse bodem ontdekt.” LIVStores

Hoe het begon

In 2014 opende de eerste LIVStores winkel in hartje Zwolle. De initiatiefnemers Marjan en Han wilde met hun concept een andere invulling geven aan het al bestaande winkelaanbod in de stad. Een aantal jaren en vele klanten verder was het tijd voor een tweede stap. Omdat veel klanten vanuit de Randstad kwamen was het besluit om naar Utrecht te verhuizen snel gemaakt. Het pand aan de Twijnstraat werd grondig verbouwd en ingericht voor de volgende fase van het avontuur.

Ontdek Nederlandse ontwerpers bij LIVStores

Bij LIVStores hangen kleine collecties van Nederlandse ontwerpers. De collecties worden met veel zorg, creativiteit en oog voor detail gemaakt in eigen ateliers. Hierdoor zijn de aantallen per kledingstuk, schoen of tas beperkt. Zoals de prachtige schoenen van de Nederlandse onderwerpster Jolanda van Eijk waarvan maar zeven stuks zijn gemaakt. Echt limited edition dus! De collectie in winkel wisselt regelmatig en blijft verrassend, zodat de klant altijd iets moois heeft om uit te kiezen. Maar ook om verschillende ontwerpers de kans te geven om zich te presenteren.

LIVStores biedt maatwerk 

Jouw droomjas hangt in de winkel maar blijkt niet verkrijgbaar in je maat of de gewenste kleur. Dan is dat bij LIVStores vaak geen probleem. Door de sterke en goede banden met de ontwerpers is jouw droomjas met een telefoontje geregeld. De klant wordt opgemeten, de stof uitgezocht en de ontwerper gaat in haar atelier voor je aan de slag. Niet alleen de ontwerpers staan centraal bij LIVStores, maar ook voor de klant wordt tijd genomen voor een goed advies. Een middagje shoppen is snel gevuld met veel pasrondes. Marjan adviseert graag de klant bij het vinden van de perfecte outfit.

LIVStores biedt ook een uitgebreide assortiment aan fijne biologisch producten voor in huis en verzorgingsproducten van verschillende merken. Geloof mij: van deze producten kun je geen genoeg krijgen, zo lekker.

Advertorial | Twijnstraat 41 | LIVStores | Facebook

Dinsdag 11:00 – 18:30
Woensdag 11:00 – 18:30
Donderdag 11:00 – 21:00
Vrijdag 11:00 – 18:30
Zaterdag 10:00 – 18:00
Zondag 13:00 – 18:00

Foto’s Cate Misczuk

Liv Stores Explore Utrecht 9

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

Explore Utrecht Map offline bekijken? Download de Explore Utrecht App

Utrecht_english_strip

Mede mogelijk gemaakt in samenwerking met

Favoroute_Logo_600px

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram