Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Winkel Image Explore Utrecht 2

Image Wear – Een Utrechtse kijk op mode

Deel bericht:

IMAGE in de Domstad

Met maar liefst 4 winkels is Image Wear in belangrijke mate bepalend voor het kledingaanbod in de Domstad. Met een prima collectie van eigentijdse modemerken voor zowel mannen als vrouwen, vindt je er al gauw iets passends voor uiteenlopende gelegenheden.  En…wat je misschien niet wist…Image Wear is zo Utrechts als het maar kan!

Begin jaren ’80 (van de vorige al weer!) opende Imke van Geel, geïnspireerd door de modescene in New York, haar eigen modewinkel aan de Haverstraat tussen de Springweg en de Oudegracht. Onder de naam IMAGE (IMke vAn GEel) verkocht ze daar nog voornamelijk zelfontworpen en zelfgemaakte kleding. Samen met haar man Leendert Strijland lukte het om in de daarop volgende jaren een succesvolle winkelformule neer te zetten met hippe kleding en al snel wist menig Utrechter de weg naar IMAGE te vinden.

Winkel Image Explore Utrecht 3

IMAGE collectie

Inmiddels telt IMAGE vier toonaangevende winkels, waarvan twee op de Lijnmarkt en twee op het Oudkerkhof, en beperkt de bekendheid zich al lang niet meer tot alleen modebewuste Utrechters. Imke stelt de damescollectie samen en Leendert de herencollectie. Met meer dan honderd actuele kledingmerken is er voor nagenoeg iedere man of vrouw wel iets te vinden. Of, zoals op de website valt te lezen: ‘hier kan iedereen terecht voor zijn gewenste IMAGE’. Ook schoenen en accessoires vallen onder de collectie dus…waar wacht je nog op? Geen tijd? Check dan de webshop!

Image Wear | website | facebook

Foto’s door Susanne Sterkenburg

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

Explore Utrecht Map offline bekijken? Download de Explore Utrecht app!

Utrecht_english_strip

Mede mogelijk gemaakt in samenwerking met

Favoroute_Logo_600px

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram