Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Header Julia

Elegante dames sieraden van Julia Otilia Conscious Jewellery!

Deel bericht:

Utrechtse sieraden maker Julia Otilia Conscious Jewellery neemt je mee naar de noordelijke archipel van Stockholm. Een bron van inspiratie voor haar Sjöbris collectie. De eerste collectie geheel met de hand gemaakt door Julia in haar prachtige studio in Utrecht. Houd je van verfijnde sieraden met een verhaal? Ontdek elegante dames sieraden van Julia Otilia Conscious Jewellery in dit artikel.

Ontdek Julia Otilia Conscious Jewellery!

De Sjöbris is de nieuwste sieradenlijn dat niet alleen ontworpen is, maar ook met de hand wordt gemaakt door Julia.  Alle sieraden worden met zorg en aandacht gemaakt in haar prachtige studio, met uitzicht op de singel in Utrecht. Julia werkt met gerecycled sterling zilver en massief goud die door een gietstudio worden gegoten in speciaal ontworpen mallen. Daarna wordt in de thuisstudio door Julia de laatste hand gelegd aan het verfijnen van de ontwerpen. Elk sieraad wordt tot in detail door Julia voorzichtig verwekt tot het eindresultaat.

Dames sieraden gemaakt met zorg en liefde!

Julia heeft talent voor het vangen van al het moois in de natuur en het verwerken in haar sieradenlijn. Denk aan bloemen in bloei, smalle waterstromen, vallende bladen in de herfst en zachte licht tijdens golden hour. In elke collectie speelt de natuur een rol. Haar vorige collectie waren dat bloemen. In de huidige collectie speelt haar mooiste jeugdherinneringen de hoofdrol.
De mooie herinneringen aan de zomer aan de noordelijke archipel van Stockholm met haar familie is voor Julia de inspiratie geweest voor de nieuwste collectie. In haar collectie ‘Sjöbris‘ vangt ze de stilte in de ochtend, zee gepolijste kiezelstenen en de beweging van eindeloos rollende golven. De collectie is verfijnd, vloeiend en krachtig.

Collectie Sjöbris geïnspireerd door de noordelijke archipel

De huidige collectie is in vergelijking tot de vorige collecties van Julia meer uitgesproken. De sieraden zijn groter en hierdoor aanwezig. De prachtige oorbellen, ringen en hangers mogen ook wel worden gezien. Omdat het om verfijnende sieraden gaat, kun je makkelijk enkele stukken met elkaar combineren zonder dat het te veel aanvoelt. De Elegante dames sieraden van Julia Otilia Conscious Jewellery van haar Sjöbris collectie laten je stralen!

Header beelden door: Angelica Karsten Fotografie

Meer mooie producten van Utrechtse maker? Dan vind je deze blogs vast ook leuk!

Elegante dames sieraden van Julia Otilia Conscious 1

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram