Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

BijDaan: een winkel met een beleving

Deel bericht:

Ik ging langs bij de winkel ‘BijDaan’ in de De Bilt. Toen ik de winkel binnenstapte begaf ik mij opeens in een oase van rust en ik voelde mij direct helemaal zen. Dit kwam door de ruime inrichting, maar zeker ook door alle mooie producten, waardoor het bezoek aan de winkel voelde als een echte beleving. Een winkel vol ditjes en datjes, die stuk voor stuk een genot zijn voor het oog. Het is een shop waar je terecht kan om jezelf eens goed te verwennen, maar waar je ook heel goed kan slagen voor cadeautjes.

Producten met een gevoel

Er worden hier een hoop verschillende producten verkocht. Naast kleding, kun je hier ook servies, sieraden en leuke spullen voor je interieur kopen. Zelf werd ik erg enthousiast van de mooie kaartjes en minimalistische sieraden. ‘BijDaan’ bestaat nu 3,5 jaar en is in 2014 opgezet door Diana Bakker.  Diana is echt een gevoelsmens en verkoopt alleen producten waar zij zelf volledig achterstaat en waar ze oprecht blij van wordt. Deze gedachte spreekt een groot publiek aan, want de winkel wordt goed bezocht. “Soms komen er zelfs mensen vanuit de stad naar De Bilt speciaal om even bij ons langs te gaan”, vertelt Diana glunderend.

Rust en style

Aan alles in de winkel is te merken dat er veel aandacht en zorg aan besteed wordt. Erg fijn winkelen, de rust die in de winkel aanwezig is kom je tegenwoordig niet vaak meer tegen. De kleding is vrij basic, maar wel altijd met een bepaalde “touch”. Een mooi stikseltje of een subtiel accentje maakt dat je hier geen saaie outfit  zal scoren. Zelfs voor stylingadvies kan je terecht ‘BijDaan’. “Soms geef ik mensen het advies om er een paar nachtjes over te slapen. Wanneer het in je hoofd blijft zitten, bel je me op en ik hang het voor je apart. Als je het vergeet, had het zo moeten zijn. Mensen moeten het leuk vinden en écht blij zijn met wat zij van mij kopen, dat vind ik het belangrijkste”, geeft Diana overtuigend aan. Ik raad het je zeker aan om aan deze bijzondere winkel een bezoekje te brengen!

Website | Facebook | Hessenweg 194, 3731JN De Bilt.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en toffe hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook.

Je kunt ook de Explore Utrecht app, downloaden voor een offline city map met heel veel leuks.

Utrecht City Trip banner | Favoroute travel guides

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram