Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Shop Utrecht

In Shop Utrecht vind je toffe kleding-, interieur en kinderwinkels! En winkeltjes voor iedereen die dol is op vintage of een bijzonder cadeau zoekt gemaakt door Utrechtse Makers. Maar ook de beste speciaalzaken om lekkers te kopen voor thuis en moois om jezelf te verwennen.

Keck & Lisa Cadeau shoppen in Utrecht

De leukste cadeauwinkels in Utrecht

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau, maar wil het niet lukken? Dan is deze lijst perfect voor jou. 

Bij deze cadeauwinkels in (provincie) Utrecht zul je zeker slagen. En van last minute shopping heb je geen last. Dus heb je genoeg tijd voor een koffietje. Shop ze: voor familie, vrienden en jezelf! Shop bij een van deze winkels in de lijst ‘de leukste cadeauwinkels in Utrecht‘. 

Volg Explore Utrecht

Authentieke, ambachtelijke cadeaus en zeldzame interieur items

Duurzame kaarsen, mooie planten en interieur items waar je u tegen zegt. Als je op zoek bent naar een indrukwekkend cadeau zal Utrecht je niet teleurstellen. 

Speelgoed, boeken en kleding tot aan interieur voor de kleintjes

Duurzame kledingstukken, betaalbare alledaagse items, schoolartikelen en leuke cadeaus. Dit vind je bij kleine winkels van Utrechtse bodem, maar ook bij grote en vertrouwde merken.

Ontdek mooie boutiques in Utrecht en omgeving

Ben je op zoek naar een toffe, betaalbare outfit voor een feest of naar een speciaal cadeau voor een dierbare? Naast unieke boetiekjes, vind je in de stad ook bekende winkels, altijd handig toch? Een combinatie die shoppen in Utrecht zo fijn maakt, want dat is gegarandeerd slagen.

De beste food spots voor Utrechtse lekkernij thuis

Waar haal je het lekkerste dessert? Een goed fles wijn? En de lekkerste kaasjes van de stad? De beste spots voor lekkers thuis vind je hier bij food Utrecht.

Ontvang De LEUKSTE UTRECHT tips!

Schrijf je in en ontvang de leukste Utrecht tips in jouw digitale mailbox.

Bij inschrijving ga je akkoord met de Privacy Policy.

Volg Explore Utrecht op Instagram