Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Grachtenvaarders Explore Utrecht 1

3x varende terrassen op de Utrechtse grachten

Deel bericht:

Varen over de grachten en langs de unieke werfkelders in Utrecht is een van de leukste dingen om te doen. Op waterniveau begeef je je in een totaal andere wereld. Tijdens de vaartocht kom je van alles tegen, zoals mooie werftuintjes, ateliers, geheimzinnige deurtjes, zwemmende honden en actieve mensen in kano’s en op sup boards en waterfietsen. Je kunt ergens aanmeren om wat lekkers te bestellen voor op de boot, pauzeren in een park of op een vlonder langs de kant. Natuurlijk kun je zelf een bootje huren maar het kan ook anders, en hoe…

3x speciaal varen door de Utrechtse grachten

Grachtenvaarders
Design op het water! Stylish en minimalistisch aangekleed met mooie kussens, tafels en leuke dingetjes. Je kunt op de boot lekker loungen en kijken naar al het moois vanaf het water. Bestel wijn, een cocktail of een G&T, net waar jij zin in hebt. En dat allemaal op de Utrechtse grachten. Voor de verschillende arrangementen kijk je op de website.

Varen Oudegracht Explore Utrecht 2

Talud9
Talud9 mijn favoriete wijnbar in Utrecht, waar ik regelmatig een glaasje wijn met iets lekkers erbij nuttig, heeft ook een varend terras. Lekkere wijntjes, bijpassende hapjes en een leuke groep mensen is dé succesformule voor een feestje aan boord. Voor €10 per persoon kun je genieten van wijnen, hapjes en de mooie grachten.

Gondelier van Utrecht
De gondelier van Utrecht vaart je in een authentieke Venetiaanse gondola door de grachten van Utrecht. Lekkere kleine Italiaanse hapjes maken de sfeer, op het terras voor twee, compleet. Leuk voor een huwelijksaanzoek, bruiloft, een andere speciale aangelegenheid of puur voor de fun.

Foto’s: Daniel Versteegh & Pierre Banoori

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

Explore Utrecht Map offline bekijken? Download de Explore Utrecht app!

Utrecht_english_strip

Mede mogelijk gemaakt in samenwerking met

Favoroute_Logo_600px

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram