Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Klein Berlijn Explore Utrecht 5

Nieuw Klein Berlijn

Deel bericht:

Klein Berlijn is in een nieuw gaaf jasje gestoken. Het concept is gelukkig onveranderd gebleven: een toffe plek voor iedereen die lekker wil chillen. Blijf lekker hangen aan de leestafel om een tijdschrift te lezen of geniet van een biertje op het terras. En tot de late uurtjes dansen behoort ook nog steeds tot de mogelijkheden!

Rauw & cool

Voor de rauwe maar vrolijke touch is gewerkt met stevige materialen zoals hout en metaal. Boven de bar en tafel hangen stoere grote lampen. De huge ass blauwe beer op de muur lacht je vriendelijk toe. En graffiti van de Utrechtse kabouter (KBTR) siert de toiletten. De plek voelt creatief en cool!

Geen gedoe

Het menu is zeer eenvoudig, geen gedoe. Lees: snacks, brood met dips, tosti’s, Duits bier en andere dranken. En de prijzen zijn zéér redelijk. Na 18:00 kun je dineren. Niets op het menu dat je aanspreekt? Geen probleem, want Klein Berlijn heeft het ‘bring your own’ concept, dus je kunt qua eten meenemen of laten bezorgen wat je wilt. Hoe tof is dat!

Rotsoord is de place to be

Klein Berlijn is niet alleen een goede loungeplek maar ook onderdeel van de nieuwe ‘hotspot hub’ op Rotsoord. Hier vind je ook LE:EN, een Aziatisch fusion restaurant – Kwestie van Smaak, een wijn en whisky winkel – Restaurant WT Cafe & Urban Kitchen, gevestigd in de watertoren met een prachtig uitzicht over de stad. En binnenkort Het Ketelhuis in de oude Pastoe fabriek. Rotsoord is nog volop in ontwikkeling en ik ben ontzettend benieuwd naar hoe dit deel van de stad zich verder zal ontwikkelen. Maar Rotsoord is nu al de place to be in Utrecht. Tot ziens bij Klein Berlijn!

Klein Berlijn Explore Utrecht 3

Foto’s door Cate Misczuk

Briljantlaan 5a | Klein Berlijn

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram