Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Sushi Festival Joy Explore Utrecht-3

Festival JOY Utrecht | Sushi & Asian Streetfood

Deel bericht:

Dompel jezelf onder in Aziatische sferen met de heerlijkste lekkernijen, spelletjes en ontspanning op het Sushi & Asian Streetfood Festival JOY Utrecht. Tijdens het najaarse weekend van vrij 4 t/m zo 6 september kan je in het Griftpark genieten van de lekkerste sushi en Asian streetfood. Of wat dacht je van een potje karaoke?

Festival JOY Utrecht | Sushi tot Japanse poffertjes

Utrechtse liefhebbers van sushi en Asian streetfood kunnen zich tegoed doen tijdens het Aziatische foodfestival JOY. Wat is er lekkerder dan jezelf verwennen met heerlijke sushi? Geniet van allerhande varianten sushi en struin de tientallen foodtrucks af op zoek naar de smakelijkste Asian streetfood creaties. Van Yakitori, Okonomiyaki, Poké Bowls tot Japanse poffertjes. Een feest voor zowel de ogen als de smaakpapillen!

Wat dit festival nog feestelijker maakt is het bonte decor vol vrolijke lampionnen en Japanse paraplu’s. Vergaap je aan het kleurrijke decor en eet je buik rond met sushi en Asian streetfood. Geniet bovendien van een verfrissend biertje, wijntje, gekoelde drank of probeer een van de exotische creaties uit de cocktailbar.

Wat te doen | Karaoke in de hotelkamer of eerder yoga?

Een foodfestival in Aziatische sferen is niet compleet zonder een goede sessie (valse?) karaoke. In de kamers van het karaoke hotel kan je je daarom naar hartelust uitleven en de sterren van het hotelkamer zingen. Of daag je vrienden uit voor een spelletje in de nostalgische arcade gameroom.

Als je klaar bent om even bij te komen kan je tijdens een sushi workshop leren hoe je thuis de lekkerste sushi maakt, yogalessen volgen of even volledig zen worden tijdens een ontspanningsmassage. Sluit de avonden af met opzwepende DJ muziek. Check hier het programma voor Festival JOY Utrecht.

Wat te doen met kinderen? | Festival voor het hele gezin

Niet alleen volwassenen, maar ook kinderen kunnen zich uitleven op het festival. Naast dat het festival gratis toegankelijk is, is het geschikt voor alle leeftijden. Zo bevat het festival ook een kinderprogramma met o.a. knutselactiviteiten, theater en spelletjes zoals mikado en sumoworstelen.

Benieuwd naar meer leuke Utrechtse -wat te doen tips? Kijk hier voor meer inspiratie!

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram