Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Wat te doen in Utrecht in Oktober

3x Cocktails in Utrecht | De donkere dagen editie

Deel bericht:

Waar vind je de beste cocktails in Utrecht? Van die heerlijke dranken die je een warm gevoel geven tijdens de donkere dagen. Cocktails in Utrecht die je gewoon kunt bestellen of afhalen om thuis van te genieten. Organiseer een cocktail night voor jezelf. Jij verdient het! 

Cocktails in Utrecht @ Home

Dat wij nu met z’n allen binnen zitten, omdat het gewoon koud is. Omdat het vroeg donker wordt of omdat we een gedeeltelijke lockdown ondergaan, betekent niet dat wij niet meer mogen genieten van een goede cocktail. Am I right? Haal die tropische sferen in huis. Ontspan!

Pornstar Martini

Allereerst, mijn favoriet mág niet ontbreken. Zo een heerlijke cocktail waar je meteen vrolijk van wordt, waar je van opkikkert en als je niet oppast sta je zo te dansen in de woonkamer. De Pornstar Martini. Een vulgaire naam? Nee joh. Een ‘classy drink’. Zeker! Een sensuele mix van passievrucht, eiwit en vanille vodka. Een zijdezachte cocktail, met een zoete toets. Vergeet niet om de passievrucht even uit te lepelen. The StreetFoodClub zorgt voor de passie(vrucht) in jouw cocktail!

The StreetFoodClub
Janskerkhof 9, Utrecht
www.thestreetfoodclub.nl


Behind Bars Special (Foto Credits: Behind Bars)

Old Fashioned #BB Special

Bij de knusse cocktailbar Behind Bars weten ze ze wel te ‘shaken’ en te ‘stirren’! Je kunt nu online jouw favoriete cocktails bestellen, om thuis te genieten van de speciale combinaties die ze hier maken. De ‘Old Fashioned’ zoals ‘ie moet zijn, maar dan met de eigen smaken van Behind Bars. Buffalo Trace SC #312, huisgemaakte BB bitters en suiker siroop. Een stevige jongen, goed voor de klassieke cocktail drinkers onder ons. Rustig nippen, beleef de smaken en leun achter over. Heb je je pantoffels wel aan?

Behind Bars
Hamburgerstraat 14, Utrecht
www.behindbarscocktailbar.com


Signature Drink Mr. Finch
(Foto credits: Mr. Finch)

The Pe(a)rfect Storm

De oude bekende ‘Dark ‘n Stormy’, maar dan met een funky twist! Wat past er nou beter bij dit jaargetijde dan een storm? Al is deze wel een stuk tropischer dan de Hollandse herfstbuien, hoor. Gosling’s Black Seal Rum, Xanté Pear likeur, limoensap en Fever Tree gingerbeer. Een pe(ar)fectere combinatie als je het mij vraagt. Kruidig, tropisch, met een ginger kick. Haal jij jouw cocktail zelf in huis? Of fiets je niet graag door de storm? Dan bezorgt Mr. Finch de cocktails thuis. Zelfs door heel Nederland! You get a cocktail, you get a cocktail and you get a cocktail! Zoom-meeting plannen met je vriend(inn)en en het is een heuse cocktail night!

Mr. Finch
Drieharingstraat 5, Utrecht
www.mr-finch.nl

Meer Thuisblijf tips van Explore Utrecht? Hier kom je de donkere dagen wel door:

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram