Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

BUNK hotel in Utrecht 1

BUNK hotel in Utrecht | combinatie van hotel en hostel aan de Singel

Deel bericht:

Het BUNK hotel in Utrecht is een nieuw hotel concept. Het hotel combineert namelijk het beste van een hotel en een hostel. BUNK is een eigenzinnig hotel voor toeristen en Utrechters. En biedt iedereen in de stad een cultuurpodium om te kunnen genieten van kunst en muziek. BUNK doet het anders! We gingen een nachtje proefslapen…

BUNK hotel in Utrecht

Het recent geopende BUNK hotel in Utrecht is gevestigd in een monumentale kerk. Het Quellhorst-orgel is het grootste pronkstuk in het interieur van de voormalige Westerkerk, nu BUNK Hotel. Bij BUNK kun je slapen in pods, maar het hotel biedt ook ruime hotelkamers op elke verdieping. Het restaurant, de bar en de lounge zijn verzamelplekken voor toeristen en locals. Aan de muren hangt kunst van Utrechtse kunstenaars. En de chefs in de keuken werken met lokale ingrediënten.

Logeren in de most epic room

Overnachten in de most epic room op de bovenste verdieping van het hotel was inderdaad ‘epic’. De ramen bieden uitzicht op de Singel en het stationsgebied. In de kamer staat een groot bad waar je wel uren in kunt liggen met bubbels. Het bed is ruim, een heerlijke plek om een nacht tot rust te komen. De kamer heeft geen bureau of zithoek zoals vaak het geval is bij andere hotels, maar dit heb ik ook absoluut niet gemist. Het hotel heeft genoeg loungehoekjes waar je even kunt zitten.

[button color=”gray” size=”medium” link=”https://www.booking.com/hotel/nl/bunk-utrecht.en.html?aid=809450&no_rooms=1&group_adults=1″ icon=”” target=”true”]Book een epic room[/button]

 

Ontbijten, dineren en borrelen bij BUNK

Je hoeft geen hotelgast te zijn om gebruik te kunnen maken van het restaurant en de algemene ruimte. Bij BUNK kan iedereen de hele dag terecht. Het BUNK hotel in Utrecht biedt reizigers en locals een unieke plek om elkaar te ontmoeten. Tijdens ons bezoek hebben we het diner en ontbijt kunnen ervaren. De gerechten op de kaart zijn net iets anders dan dat je waarschijnlijk gewend bent. Want BUNK, geeft aan de gerechten een verrassende twist. Gewoon lekker eigenzinnig!

We bestelde een klassieke caesar salade die niet zo klassiek was, omdat aan de salade ook boerenkool en kikkererwten waren toegevoegd. Helaas vond ik de rendang met vier verschillende bereidingen van rijst iets teleurstellend. Dit kwam door de vloeibare rijst die de basis vormde van het gerecht. De frisse doperwtensoep is een aanrader! Het dessert ‘snickers’ gemaakt van pinda-ijs, chocolade schotse, salted caramel en nougatine is verrukkelijk.

BUNK biedt fijne werkplekken, mocht je een keer ergens anders dan in een koffietent willen werken. In de avond wordt door het eigen Liberales Foundation culturele activiteiten georganiseerd.

Adres Hotel Bunk in Utrecht 

Catharijnekade 9
3511RT Utrecht
T: +31 88 6969 869
E: info@bunkhotels.com
W: bunkhotels@booking.com

Meer low budget hotels in Utrecht 

[tie_slideshow]

[tie_slide] [/tie_slide]

[tie_slide] [/tie_slide]

[tie_slide] [/tie_slide]

[tie_slide] BUNK hotel in Explore Utrecht Tasting [/tie_slide]
[/tie_slideshow]

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram