Explore UtrechtOnze Utrecht, Jouw avontuur

Creative Valley in Utrecht

Flexwerken in Utrecht? | Ga naar Creative Valley

Deel bericht:

We werken nog steeds gedeeltelijk thuis sinds COVID-19 maatregelen. Misschien met de laptop aan de keukentafel of op schoot op de bank. Of als je geluk hebt, beschik je over een eigen ingerichte kantoorplek thuis. Misschien ben je het wel zat en verlang je naar een fijne flexwerkplek in Utrecht, waar je even kunt neerstrijken met je laptop? En samen met gelijkgestemde kunt werken om die ‘to-do list’ te smashen? Dan heb ik de plek gevonden voor een dagje deadlines crushen, op een centrale locatie in Utrecht. Je kunt flexwerken bij Creative Valley in Utrecht, nabij Centraal Station Utrecht.

Creative Valley biedt luxe en goed ingerichte flexplekken waar jij als freelancer maar ook als werknemer een dag kunt werken. Verspreidt over twee verdiepingen, met uitzicht op het centraal station kun je met een kop koffie achter je laptop kruipen. Dat kopje koffie, haal je zelf bij de koffie- en theehoek. Waar ook flessen water en theezakjes voor je klaarliggen. En dat praatje, die sommige van ons missen op kantoor kan ook op afstand tijdens een dagje flexwerken bij Creative Valley.

Flexwerken bij Creative Valley met een dagpas

Ik mocht een dagje flexwerken testen bij Creative Valley. En ik was onder de indruk van de ruimte, faciliteiten en service bij Creative Valley. En die geweldige lunch! Ja, bij een dagpas is de lunch inbegrepen. Struinen langs het buffet wil je zeker niet overslaan.

Bij Creative Valley draait het om inspiratie en faciliteren van een fijne werkplek zonder zorgen. En dat merk je aan de gastvrije receptie, de prachtige inrichting, heerlijk lunch en fijne werkplekken. Naast werkplekken is ook gedacht aan plekjes waar je kunt zitten om je af te zonderen voor als je bijvoorbeeld een belangrijk gesprek moet voeren. Of een zoom vergadering kunt houden waarbij je niet mag worden gestoord. In de hoge roze bank heb ik mijn gesprekken van de dag weggewerkt.

De dag vloog voorbij en mijn ‘to-do list’ was afgevinkt. YES! Dit terwijl ik minutenlang naar treinen heb zitten staren. En vol bewondering naar de prachtige zonsondergang heb gekeken, voordat ik mijn spullen inpakte om terug naar huis te keren. Een dagje of meer werken bij Creative Valley is zeker een aanrader.

Kantoorruimte, vergaderzalen en flexwerkplekken bij Creative Valley

Ben je freelancer? Ondernemer? Heb je een Start-up of groeiend bedrijf? Creative Valley is zeer ruim opgezet en biedt diverse oplossingen waar je alleen of in een team kunt werken. In het grote gebouw vind je bureaus, studio’s, privé lofts, vergaderzalen en publieke ruimtes. En een keukentjes om een kop koffie of thee te halen. Flexwerken in Utrecht bij Creative Valley is zeker aan te raden.

Wat biedt Creative Valley in Utrecht?

Een dagje flexwerken in Utrecht geeft jouw toegang tot de volgende faciliteiten:

  • Keuze uit 60 flexibele en vaste werkplekken met ruime bureaus
  • Gebruik lounges, crunch cells & vergaderplekken
  • Gebruik van de hospitality services
  • Onbeperkt bonenkoffie, thee en bronwater
  • Biologische lunch bij Brasserie La Vallée inclusief
  • Supersnel Wi-Fi
  • Front desk service & Community Manager
  • Post & pakket service
  • Daktuin & terras – Biologische brasserie

Meer informatie of vraag meteen een dagpas, voor € 40 ex. btw, aan via deze link: creativevalley.nl/utrecht-cs

Het interieur is ontworpen door VOID interieurarchitectuur i.s.m. MONK Architecten: voidinterieurarchitectuur.nl

Adres:
Stationsplein 32, 3511 ED Utrecht
Telefoonnummer +31 30 767 0410

Dit artikel is geschreven ism Creative Valley Utrecht
Foto’s door VOID Interieur Architectuur, fotograaf Stijn Poelstra 

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram