Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Spa Cube Explore Utrecht 1

Geef jezelf een prachtige huid cadeau!

Deel bericht:

Winter komt eraan en ondanks dat iedereen uitkijkt naar de feestdagen, kan dit ook een nogal stressvolle periode zijn. Zaken afronden op het werk, op zoek naar de juiste cadeautjes en boodschappen doen! Dus, waarom niet wat tijd nemen om te ontstressen, zoals een uurtje ‘me time’ bij Spa Cube? Gesitueerd aan de Oudegracht, biedt deze spa een grote verscheidenheid aan schoonheidsbehandelingen die net een beetje meer sparkle kunnen toevoegen aan de feestdagen.

Spa Cube Explore Utrecht 1

Relaxend en verjongend

Spa Cube heeft recent twee nieuwe huid therapieën geintroduceerd, TriPollar en OxyGeneo, waarbij ze claimen dat je huid zichtbaar verjongd wordt en het zijn jeugdige glow zal teruggeven na slechts enkele behandelingen. Ik was natuurlijk erg nieuwsgierig. Onlangs lid geworden van de veertigersclub, probeer ik steeds beter te zorgen voor mijn huid zodat ik gracieus oud kan worden, vandaar dat ik besloot de behandelingen te proberen.

Een zonnige middag, fietste ik naar Spa Cube en werd verwelkomt door haar charmante eigenaar Claudie, die een ervaren huid therapeut is. Ik hield van de sfeer van de spa, zo sereen en relaxend. Voorafgaand aan mijn eerste behandeling, vroeg Claudie mij een vragenlijst in te vullen over mijn huid en gezondheid. Toen gingen we naar de salon waar ze mijn huid grondig analyseerde. Ze reinigde mijn huid ook grondig, om gezicht voor te bereiden op de Tripollar behandeling.

Nieuwste van het nieuwste in anti-aging behandelingen

Met het gebruik van radio frequentie technologie, kan de TriPollar behandeling zichtbaar fijne lijntjes en rimpels reduceren en de huid strak trekken, met name de contouren rond de jukbeenderen en de kaaklijn. Het is zoals een face-lift, met natuurlijke en langdurige resultaten maar zonder de pijnlijke operatie en het lange helingsproces.

De behandeling begon met Claudie die een dikke gel op mijn gezicht aanbracht. Daarna gebruikte ze een staf om de huid van mijn gezicht te masseren met ronddraaiende bewegingen. Het doel was om de aanmaak van collageen in de diepere lagen van mijn huid te stimuleren, legde Claudie uit. De staf voelde warm aan tegen mijn huid en ik vond het eigenlijk best fijn. Het duurde ook niet erg lang – ongeveer 30 minuten voor mijn gehele gezicht.

Super Gezichtsbehandeling

Na de Tripollar behandeling, was ik klaar voor mijn volgende behandeling: OxyGeneo, ook bekend als de 3-in-1 super gezichtsbehandeling! Deze behandeling combineert een zachte scrub, natuurlijke huid oxygenatie en een diepe gezichtsverjonging door een infusie van essentiële voedingsstoffen. Behalve een zachtere en jonger uitziende huid, kan de behandeling ook donkere kringen onder je ogen en huid pigmentatie verminderen, legde Claudie uit.

Claudie maakte een tablet vast aan de staf om de behandeling te starten, waarna ze de staf gebruikte om mijn gezicht te masseren en te scrubben. Het tablet loste langzaam op terwijl de voedingsstoffen door mijn huid opgenomen werden, en het voelde een beetje tintelend. De behandeling duurde zo’n 30-40 minuten, inclusief reinigen  en nazorg.

Blijvende resultaten

Spa CubeAan het einde van de behandeling bracht Claudie een kalmerende gel aan op mijn gezicht en liet mij het resultaat zien. Toegegeven, mijn huid voelde fris, zacht en stevig. Ik kon duidelijk zien wat het liftend effect was geweest rond mijn kaaklijn. Aan het einde van mijn bezoek, gaf Claudie mij enkele proefjes van de gezicht verzorgingsproducten van Dermalogica, een van de merken die zij gebruikt in haar salon. Ze adviseerde me ook om meer water te drinken en om regelmatig zonnebrandcrème te gebruiken, ook in de winter.

Nu heb ik meer dan een week gewacht om dit artikel te schrijven en ik moet zeggen dat ik nog steeds erg tevreden ben met de resultaten van de behandeling. Zou ik het nog een keer doen? Absoluut – wellicht een keer in de drie maanden, als preventieve maatregelen. De behandelingen zijn zeker niet goedkoop (EUR 95 per sessie van 60 minuten), maar ik denkt dat het een geweldige investering is voor degenen die dit echt nodig hebben.

Spa Cube | Oudegracht 211

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

Explore Utrecht Map offline bekijken? Download de Explore Utrecht app!

Utrecht_english_strip

Mede mogelijk gemaakt in samenwerking met

Favoroute_Logo_600px

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram