Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

The Happy Toko Explore Utrecht 1

Insta-perfect nails van The Happy Toko

Deel bericht:

Het is nu al een tijdje geleden dat ik voor het eerst langs ging bij The Happy Toko! Ik deed normaal gesproken nooit iets met mijn nagels, maar werd direct aangetrokken tot de vrolijke nail art die ik op Instagram langs zag komen en maakte een afspraak.

Insta-perfect en huiselijk: de look

Na het adres ontvangen te hebben arriveerde ik bij Justine, de eigenaresse van The Happy Toko. Waar ik dacht dat ik in een nailbar terecht zou komen, bleek haar insta-perfect nagel salon gewoon bij haar thuis te zijn!

Een heerlijke huiselijke sfeer, tot in de puntjes geperfectioneerd door Justine. Je merkt dat ze precies weet wat ze mooi vindt in haar interieur en dat zie je ook terug in de styling van haar nagelsalon aan huis. Jungle behang, plantjes, gedroogde bloemen en pastel roze en paarse accenten. Girly in een modern jasje!

Je hebt echt het gevoel alsof je bij Justine op visite bent en een vriendin je nagels doet. Wat te drinken, een gezellig praatje, alles om je op je gemak te laten voelen.

Volle aandacht en perfecte nail art: de ervaring

Dan is het tijd om een design uit te zoeken! The Happy Toko specialiseert zich in toffe nailart, maar je kan ook gewoon voor een kleurtje gaan. Ga je wel voor nailart, dan heeft Justine een aantal nail wheels voor je klaarliggen met designs om uit te kiezen! Daarbij maakt ze onderscheid in een aantal categorieën: simple, advanced en ultimate. Afhankelijk van hoe ingewikkeld het design is en hoe veel tijd het kost om het op je nagels te krijgen!

Dan gaat Justine aan de slag. Hoe gezellig je ook met haar kletst, ze blijft daarnaast volledig geconcentreerd op haar werk. Je kan zien dat ze alleen voor het beste resultaat gaat en zelfs aan de kleinste details van je nailart de volle aandacht geeft. Elk hartje perfect symmetrisch, elke nagel perfect gelakt, alles tot in de puntjes verzorgt.

Als dan eenmaal je nagels erop zitten haalt ze een heerlijk geurende nagelolie en handlotion tevoorschijn. Ultiem gelukkig met mijn vrolijke en lekker ruikende nagels loop ik weer de deur uit! The Happy Toko maakt haar naam zeker waar.

Wil je ook fleeky nails? Haast je dan naar Lombok. Een afspraak boek je op: thehappytoko.com.

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram