Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Huur een gymzaal in Utrecht headerbeeld

Huur een gymzaal in Utrecht | Van buitenspelers tot sportfanaten

Deel bericht:

Fitgirls en fitboys opgelet! Maar dit is ook een supertip voor zenmasters, competetieve buren, ondernemende ouders, gezellige vrienden en alle andere sportieve types: Huur een gymzaal in Utrecht! Om lekker samen te sporten, voor een vriendelijke buurt competitie of om de kids alle ruimte te geven om zich uit te leven. Huur een gymzaal in Utrecht en leef je uit!

Gemeente Utrecht stimuleert de sportieve uitspattingen van haar bewoners graag door de gymzalen in Utrecht niet alleen voor sportverenigingen, maar voor álle inwoners toegankelijk te maken. Hoe simpel dat kan zijn? In Utrecht boek jij een gymzaal op een tijdstip naar keuze, dat kan zelfs 5 minuten van tevoren. Je betaalt easypeasy met iDeal en je ontvangt een toeganscode om jouw eigen gymzaal te betreden. Waarom zou je een gymzaal huren in Utrecht, horen we je denken?

Een gymzaal huren is ideaal voor ouders met rondrennende kinderen

Ojee, heeft je zoon al zijn vriendjes over de vloer voor zijn verjaardagsfeestje? Maar wil jij jouw bank, stoelen en ander meubilair behoeden van trappelende kindervoetjes? Ga lekker apenkooien, trefballen of free-runnenmet de kids in de gymzaal. Je huurt deze zomer al een zaal voor € 10,00 per uur en dan kunnen de kinderen zich helemaal uitleven. En jij ook. Daarna kom je heerlijk in een opgeruimd huis thuis! Win-win.

Een gymzaal huren is ideaal voor buren met een competetieve spirit

Heeft jouw buurman op nummer 7 net even een te grote mond gehad over zijn fantastische slam dunk? En wil jij zijn basketbal skills en die van jouw andere buren wel eens in het echt bewonderen? Huur dan een sportzaal voor een gezellige buurtcompetitie! Je hebt alle ruimte, geen wind, geen regen. De perfecte condities voor die overwinning op de buurman.

Een gymzaal huren is ideaal voor vrienden zonder autoluwe straat

We houden van de reuring en beweging in de stad. Maar voor sommige activiteiten is het wellicht wat druk. Vroeger stond je met je racket te zwaaien in de straat, anno nu… tuut tuuuut! wooosh… en zo reed die auto ineens over je shuttle! Getver. Wil je in alle rust kunnen frisbeeën, basketballen, voetballen of badmintonnen? De gymzaal die je huurt is exclusief voor jou en je vrienden. Ideaal, je eigen sportzaal!

Huur een gymzaal in Utrecht campagne beeld

Een gymzaal huren is ideaal voor een yogamaster zonder tempel

Ben jij een judokampioen, kickboks-fanaat of een yogadocent? Maar heb je geen ruimte in je schuur voor een eigen studio? Of zou jij juist met een groepje een potje zelfverdediging willen leren of ontspannend lesje willen volgen? Zoek een docent, trek je bokshandschoenen aan en neem je mat mee onder de arm naar jouw eigen gymzaal.

De weetjes en feitjes

Sporten kan de hele week! De zalen zijn 7 dagen per week te boeken van 8.00 tot 23.00 uur. De materialen in de gymzalen mogen gratis gebruikt worden, zoals baskets, speelmatten, minitrampoline, klimrek, korfbalpalen, ringen en touwen. Laat je de sporthal wel netjes achter voor de volgende sporters? Kijk op www.utrecht.nl/gym voor jouw ideale gymzaal.

Trouwens, in de zomer kunt je extra goedkoop sporten: van 11 juli tot en met 21 augustus 2022 boek je de sporthallen en gymzalen in Utrecht met maar liefst 50% korting! Veel plezier!

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking met gemeente Utrecht.

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram