Explore UtrechtOnze Utrecht, Jouw avontuur

De leukste apps

De leukste apps die het leven wat makkelijker maken

Deel bericht:

Of je nu aan huis gebonden bent of niet het is altijd fijn om goede apps bij de hand te hebben die het leven iets makkelijker maken. Op de bank boodschappen doen op je telefoon. No food waste steunen door aan het einde van de dag wat overblijft te kopen. Zin in een yogales thuis? Uit een hele selectie zijn dit de leukste apps volgens het Explore Utrecht team. 

De leukste apps volgens Explore Utrecht

Crisp | Online Supermarkt

Crisp is de online supermarkt voor verse producten van kwalitatieve leveranciers. Hier bestel je de lekkerste producten die afkomstig zijn van kwekers en makers. Allemaal vers en met liefde gemaakt. De eerste €5 krijg je van Crips.

https://www.crisp.nl

To Good To Go tegen voedselverspilling

De app ‘To Good To Go’ verkoopt overtollig eten, gemakkelijk en betaalbaar. Ga jij de strijd aan tegen voedselverspilling? Download dan snel de app en bekijk waar je allemaal lekkers in Utrecht kunt ophalen.

https://toogoodtogo.nl/nl

Niet in de rij met Foodsy

Waarom zou je op een bestelling willen wachten? Door Foodsy te gebruiken is dat ook helemaal niet nodig. Plaats een bestelling via de app en het restaurant gaat voor je aan de slag. Jij hoeft alleen langs te lopen om de bestelling op te halen. Geen rijen, niet wachten, afhalen en meteen door naar huis.

https://www.foodsy.eu

Yoga met Down dog

Yoga kan overal volgens de app Down Dog. Maar je kunt niet alleen yoga lessen volgen, maar ook HIIT of Barre lessen. Allemaal te volgen via de app in de woonkamer. Zet alle meubels aan de kant en neem een moment voor jezelf. Nu gratis te gebruiken tot en met 1 april.

https://www.downdogapp.com

Mediteren met Calm

Mindfulness is nu wel erg fijn! Met de Calm app kun je mediteren, rustgevend muziek afspelen of naar bedtijdverhalen luisteren. Laat de positieve energie, maar flowen. Je kunt de app ook aanzetten bij het thuiswerken voor meer focus.

https://www.calm.com

Verhalen luisteren met Storytel

Met Storytel heb je altijd een goed boek bij de hand. In de app heb je duizend boeken en e-books tot je beschiking. En dat voor maar €11,99 per maand. De eerste 14 dagen zijn op proef, dus zat tijd om het even uit te proberen.

https://www.storytel.com/nl/nl/

Naast deze leukste apps, meer Utrecht thuisblijf tips? Deze vind je vast ook leuk.

 

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram