Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Restaurant DeZusters Maarssen

Filmavond, kaasproeverij & diner bij DeZusters

Deel bericht:

Ben jij een kaasliefhebber? Dan wil je dit bijzondere evenement niet missen! Kaasmakerij Oudwijker en DeZusters presenteren trots ‘Het Spel van Culturen – een zoektocht naar kaas in beeld en smaak’. 

Ontdek nieuwe smaken met Kaasmakerij Oudwijker en DeZusters

Documentaire & Kaasproeverij

Dit unieke evenement is op tournee en zal op zaterdag 11 maart neerstrijken op Buitenplaats Doornburgh. Bekijk de introductie video hier! De kapel van het voormalige klooster wordt omgetoverd tot een gezellige bioscoop waar je kunt genieten van een documentaire van tv-maker Tom Staal over Oudwijker-kazen. Tijdens de screening kun je alle heerlijke kazen proeven die in de film te zien zijn, vergezeld van een selectie van complementaire dranken zorgvuldig samengesteld door Jasper de Jong (verkozen tot kaasmeester van het jaar 2019 bij De Treeswijkhoeve). Na de screening en proeverij is er ook nog gelegenheid om te praten met Rutger Pekelharing, een van de bekwame kaasmakers achter de creaties van Oudwijker.

Feest van smaken en texturen

Maar er is nog meer! Na de unieke ‘cheese experience’ verplaatst de groep zich naar de refter (eetzaal) voor een uniek viergangendiner, speciaal samengesteld voor deze gelegenheid. Elke gang zal de ongelooflijke smaken en texturen van de verschillende Oudwijker-kazen op onverwachte en heerlijke manieren presenteren.

Mis deze kans niet om nieuwe smaken te ontdekken, meer te leren over de kunst van het kaasmaken en te praten met mede-kaasliefhebbers. Reserveer nu je plek en doe mee aan een avond vol kaasplezier!

Locatie, tijd en prijs

RESERVEREN voor Zaterdag 11 maart kan bij DeZusters
€115 (programma Oudwijker + diner DeZusters)
Inloop: 16:00 uur | Start programma: 16:30 uur | Start diner: 18:30 uur

Filters

Als u één van de invoergegevens wijzigt, wordt de lijst met gebeurtenissen vernieuwd met de gefilterde resultaten.

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram