Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Elegante dames sieraden van Julia Otilia Conscious 1

Duurzame handgemaakte sieraden in Utrecht

Deel bericht:

In een wereld waar veel massaproductie is, heeft het kopen van handgemaakte items van lokale makers iets speciaals. In elk stuk zit een unieke schoonheid, die met aandacht voor details en de liefde is gemaakt. Dat is wat lokale makers en ambachtslieden bieden: een uniek en ambachtelijk gemaakt stuk met (emotionele) waarde voor de maker, koper of ontvanger. Julia Otilia is zo’n lokale maker, die duurzame sieraden maakt in Utrecht.  

Op natuur geïnspireerde sieraden

Duurzame juwelen van Julia Otilia Conscious

Julia Otilia is de ontwerper van duurzame handgemaakte sieraden in Utrecht. Haar sieraden zijn geïnspireerd door de wonderen van de natuur. En worden met de hand gemaakt van lokaal gerecycled zilver en goud en weerspiegelen haar liefde voor het milieu. Julia’s sieraden zijn een prachtige mix van Scandinavisch minimalistisch design en de delicate elementen van de natuur. Haar passie voor het vastleggen van de fijne details van de natuur is duidelijk zichtbaar in elk stuk.

Nieuwe collectie: 'Swirling Wind'

Julia’s nieuwe collectie, genaamd ‘Swirling Wind’, is geïnspireerd op de beweging van de wind en de organische vormen die deze creëert. De stukken in deze collectie hebben natuurlijk wervelende vormen die zowel elegant als uniek zijn. Elk stuk wordt met de hand gemaakt in haar atelier in Utrecht, met uitzicht op de Singel. De liefde en aandacht voor detail die in elk sieraad zit, straal er van af. Stuk voor stuk prachtige duurzame handgemaakte sieraden in Utrecht.

Discover the Beauty of Handmade Sustainable Jewelry with Local Maker
Julia Otilia

Aandacht voor elk detail

Wat Julia’s sieraden onderscheid, is dat elk stuk ‘op bestelling’ wordt gemaakt. Dit betekent dat ze elk sieraad met de hand maakt, met aandacht voor elk detail. Als je een van haar sieraden draagt, steun je niet alleen een lokale maker, maar draag je ook iets wat duurzaam, uniek. lokaal en met liefde is gemaak? 

Speciaal gemaakt op bestelling

Je kunt ook een sieraad bestellen, speciaal voor jezelf, om een speciale gebeurtenis te vieren of voor een geliefde. Haar persoonlijke benadering vanaf het aannemen van een bestelling tot aan levering is ook wat het kopen bij een lokale maker speciaal maakt. Veel aandacht gaat in de beleving van het proces.

Wil je nu ook prachtige, duurzame handgemaakte sieraden uit Utrecht? Je kunt een afspraak maken om Julia’s sieraden te bekijken en te passen in haar atelier. Ze verwelkomt graag klanten in haar creatieve ruimte en deelt haar passie voor duurzaam sieraden maken.

Slow luxury

In een wereld waar snelle mode en massaproducten domineren, is het verfrissend om lokale makers zoals Julia Otilia te vinden die gepassioneerd zijn over hun vak en het maken van duurzame, handgemaakte sieraden. Haar collectie ‘Swirling Wind’ is een prachtige weergave van de delicate schoonheid van de natuur.

 

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor in en rondom Utrecht

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram