Country & Christmas Fair Haarzuilens

Country & Christmas Fair: een sprookjesachtige kerstbeleving op Kasteel de Haar

Deel bericht:

De kerstdagen komen steeds dichterbij en dus de hoogste tijd voor kerstinkopen en waar kan dat beter dan op de grootste kerstmarkt van de Benelux. Country & Christmas Fair op het terrein van Kasteel de Haar in Haarzuilens, begonnen op 23 november tot en met 28 november is zeker het bezoeken waard.

De kerstsfeer is al voelbaar vanaf het moment dat je de auto parkeert op het volle parkeerterrein. Bij de toegangspoort staat een grote en prachtige kerstboom bekleed met lichtjes te pronken. En sneeuw dwarrelt neer. De heerlijke geur van dennennaalden komt je tegemoet zodra je de Country & Christmas Fair oploopt. Overal staan kraampjes met leuke kerstartikelen, woonaccessoires, cosmeticaproducten, antiek & kunst en mode. De kerstmarkt biedt voor ieder wat wils.

Na al dat shoppen wil je wel ergens zitten voor een hapje of drankje. En gelukkig heeft men daar goed voor gezorgd. Op de kerstmarkt staan genoeg kraampjes waar je allerlei winterse lekkernijen zoals warme chocomel, Glühwein, soep, poffertjes, stamppot en nog veel meer kunt kopen.

Meezingen en opwarmen met glühwein

De Country & Christmas Fair biedt ook genoeg kerstentertainment. Degene die liever niet alle kraampjes langs wil kan zich bij de mini-optredens prima vermaken. Oefen alvast die stembanden en zing mee met klassieke carolsingers. Of geniet van een prachtige en betoverende licht- en watershow. Opwarmen kan met een praatje bij de grote vuurkorven. Natuurlijk met kruidige Glühwein in de hand.

De Country & Christmas Fair is de perfecte plek om de kerststemming te komen. De kerstmarkt is geopend van 23 t/m 28 november 2021, van 10:00 tot 22:00.

Veel plezier!

Ticket info: countrychristmasfair.nl

Voor Coronamaatregelen kijk je op de website van Country & Christmas Fair. 

Nog meer leuks bij Kasteel de Haar? Dan vind je deze tips vast ook leuk.

Explore Utrecht geeft je de leukste
tips
voor Utrecht en omgeving

Schrijf je in en mis nooit meer een insider tip!

Volg Explore Utrecht op Instagram