Explore UtrechtOnze stad, Jouw avontuur

Wat te doen in Amersfoort | DLC in the summer

Wat te doen in Amersfoort header DLC

Langzaam maar zeker krijgt de horeca iets meer vrijheid. Dat is goed nieuws voor de ondernemers, maar zeker ook voor de bezoekers! DLC Restaurant kwam met het plan voor een zomers evenement op de Wagenwerkplaats in Amersfoort: DLC In the Summer.

Let op: houd je altijd aan de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Vermijd drukte en houd rekening met elkaar.

Wat te doen deze zomer in de keistad

DLC Restaurant organiseert DLC In the Summer

Vanaf 1 juni 2020 verandert het buitenterrein van DLC Restaurant op de Wagenwerkplaats in Amersfoort in een plek waar mensen elkaar weer kunnen ontmoeten. Na een tijd van quarantaine is hebben veel mensen de behoefte om elkaar weer in levenden lijve te zien en te spreken – natuurlijk op een veilige en verantwoorde manier. Van donderdag tot en met zondag kun je hier de hele zomer lang genieten van lokaal eten, heerlijke muziek en leuke activiteiten.

De Wagenwerkplaats is een van de plekken in Amersfoort waar het bruist van innovatie en creativiteit. Voor DLC In the Summer is er op het terrein zowel aan kinderen als hun ouders gedacht. Voor de kinderen is er een springkussen en een buitenspeeltuin met jeu de boules-baan. Ook zullen er de hele zomer workshops en activiteiten worden georganiseerd in de weekenden. Ouders kunnen op het terras of op het grasveld relaxen en bijkletsen met vrienden en familie. Uiteraard is het ook mogelijk om iets lekkers te eten en te drinken. Je kunt hapjes en drankjes bestellen bij DLC Restaurant, maar er staan ook foodtrucks rondom het plein.

Meer informatie over DLC In the Summer op de Wagenwerkplaats in Amersfoort

Voor alle informatie over het reserveren van een plekje kun je terecht op de Facebookpagina van DLC Restaurant. Ook is er een speciaal Facebookevenement waar je de laatste nieuwtjes en de programmering van DLC In the Summer kunt vinden. Natuurlijk kun je ook een kijkje nemen op de website van DLC Restaurant.

Bezoek Amersfoort op de fiets vanuit Utrecht

Vanuit Utrecht fiets je in 20 kilometer naar het centrum. Als je de Stijl-fietsroute volgt, kom je langs allerlei kunstwerken en landhuizen, maar ook door de prachtige natuur. Dus heb je zin in een sportief uitje naar Amersfoort, waar je ook nog een op cultureel en natuurlijk vlak wordt verrast, volg dan zeker de Stijl-fietsroute!

Benieuwd naar meer tips voor een dagje Amersfoort? Lees dan ook deze artikelen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *