Explore UtrechtOur city, Your adventure

Monsieur Moustache: there is a new barber in town!

Monsieur Moustache Explore Utrecht 1

Mannen met baarden bestaan al zo lang als sinds de vervlogen tijd dat mannen de holen uittrokken om met eigen handen het vlees op tafel te krijgen. De laatste jaren kan je je ook als non-oudere weer prima vertonen met een flinke toef dons op je kin. Maar die weelderige bos haar moet in toom worden gehouden, voordat je het door hebt, zie je eruit als Catweazle. Monsieur Moustache is daar de ideale nieuwe spot voor. Pascal is een ware baard- en snorpro. Maar ben jij meer een gladde jongen, dan kies je een traditionele scheerbeurt.

Monsieur Moustache Explore Utrecht 3

Cuts & Caffeine

Pascal is sinds een paar maanden met schaar, tondeuse en scheerkwast neergestreken aan het begin van de Oosterkade, onderin de kelder van het brugwachtershuisje.

Bovenin het huisje druppelt de straffe koffie uit de machine en ligt al het moois uitgestald dat Damn Good Soap in de werfkelder aan de overkant eigenhandig produceert.

Damn Good Soap Explore Utrecht 2

Ik ging er eens lekker voor liggen, terwijl Pascal mijn baard weer in normale proporties terug bracht. Lars schoot ondertussen deze mooie plaatjes.

Monsieur Moustache Explore Utrecht 6Foto’s ©: Lars Verkroost Photography

Monsieur Moustache: Website | Facebook | Instagram | Oosterkade 1

Damn Good Soap/Cuts & Caffeïne: Website | Facebook