Explore UtrechtOur city, Your adventure

Kazerij Stalenhoef | Twijnstraat Utrecht

Kazerij Stalenhoef Explore Utrecht 1

Kazerij Stalenhoef is een walhalla voor kaasliefhebbers.

Wanneer je deze winkel binnenkomt ben je geheid onder de indruk van alle kazen, snacks, broden en de wijncollectie. De winkel ruikt heerlijk; je zwicht direct voor de zoete geur van fruit en kaas en je koopt hierdoor altijd meer dan je van plan was.

Wanneer je graag etentjes organiseert, is de Kazerij de place to be. Hier kun je alles krijgen wat je nodig hebt voor een geweldig diner met vrienden. Of verwen jezelf met een kaasplankje en goede wijn, want meer heb je niet nodig. Het fijne aan Kazerij Stalenhoef is dat je hier van alles kunt krijgen, je hoeft dus niet meer naar andere winkels toe. De Kazerij verkoopt ook wijn, brood, chutneys, zoutjes en zoetigheid.

Als je niet zo goed weet welke kaas en wijn je het beste kunt combineren is er geen reden tot paniek. Het personeel kan je heel goed helpen bij het kiezen van de beste combinatie. Kazerij Stalenhoef bevindt zich in de Twijnstraat, een van de oudste winkelstraten van Utrecht. Ik kan me geen betere locatie bedenken voor deze geweldige kaaswinkel.

Adres: Twijnstraat 67
Google Map

Photo credits – Michaela – The new life beginning